custom pisze:Panowie ostatnio forum jest strasznie mulne , nie mogę normalnie wysłać pw a otwieranie stron trwa z pięć razy dłużej .
Czy można to jakoś naprawić ?
Moze jeszcze po zlocie nie odparowales i wydaje Ci sie?
custom pisze:Panowie ostatnio forum jest strasznie mulne , nie mogę normalnie wysłać pw a otwieranie stron trwa z pięć razy dłużej .
Czy można to jakoś naprawić ?
Moze jeszcze po zlocie nie odparowales i wydaje Ci sie?
Custom, to może byc przyczyna, z tej ławki zdrowo pierdolnąłeś o glebę
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Raz na jakiś czas powtarza mi się coś takiego - wyświetla mi się że mam nieprzeczytane posty, a jak kilkam okazuje się że postów takich nie ma, ciasteczka usuwałem nie pomaga
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
pawlikTrike pisze:Raz na jakiś czas powtarza mi się coś takiego - wyświetla mi się że mam nieprzeczytane posty, a jak kilkam okazuje się że postów takich nie ma, ciasteczka usuwałem nie pomaga
mam tak samo, dopiero jak oznacze "zaznacz fora jako przeczytane" to jest OK.
T F F T A C A B
Jak odpalam forum z fona to nie mam ikony "odznacz przeczytane posty" i jak nie odpale na kompie i nie odznacze to lista mi się zwieksza. Jakieś pomysły? Uprzedzam odpowiedzi: 1. Fon nie jest zjebany. 2. Nie planuje jego wymiany. 3. Dziś dużo nie piłem. 4. Szkła w okularach mam czyste....
bandit pisze:Jak odpalam forum z fona to nie mam ikony "odznacz przeczytane posty" i jak nie odpale na kompie i nie odznacze to lista mi się zwieksza. Jakieś pomysły? Uprzedzam odpowiedzi: 1. Fon nie jest zjebany. 2. Nie planuje jego wymiany. 3. Dziś dużo nie piłem. 4. Szkła w okularach mam czyste....
Pomimo tego co napisałeś, optowałbym za bramką nr 2.
T F F T A C A B
Pewien forumowicz skarży mi się przez tel , że pod postami widzi jakieś ikonki coś jakby karta SD i jak w to klika to kurestwo nie otwiera się. Co by to było ? U mnie jest wszystko ok.
seta pisze:A to o to chodzi a już myślałem że Custom swoją wyprzedażą garażową zablokował PW
Na Customa musisz uważać, to taki Tajny Agent Cichacz z Krainy Deszczowców. cichutko siedzi, nic nie słychać i nagle robi wyprzedaż gratów. Całość schodzi w kwadrans i po temacie. On tak ma, za nim nie nadązysz.
T F F T A C A B
seta pisze:A to o to chodzi a już myślałem że Custom swoją wyprzedażą garażową zablokował PW
Na Customa musisz uważać, to taki Tajny Agent Cichacz z Krainy Deszczowców. cichutko siedzi, nic nie słychać i nagle robi wyprzedaż gratów. Całość schodzi w kwadrans i po temacie. On tak ma, za nim nie nadązysz.
co się dziwisz że mu schodzi , jak sprzedaje wszystko za pół ceny chyba coś mu się przytrafiło niedobrego , albo się młotkiem jebnął w glówkę