tak 3000 zeta, z pewnością biorąc pod uwagę, że matryca jest z twardego drewna, a stempel wyrzeźbiony np.kątówką
jak ktoś chce to znajdzie sposób, jak nie to znajdzie wytłumaczenie..
Człowiek został stworzony przez miłość, dlatego ona tak bardzo go pociąga. J.M.Vianney
Przemas mi nie chodzi o to, że można z drewna i resztę kątówką i pewnie wybijać to pięciokilowym młotkiem, widziałem jak to robią w firmie co wentylatory produkuje i żeby do kształt był dobry i powtarzalny to trzeba to zrobić dobrze, a stempel i matryca kosztują, do tego prasa, wcześniej ktoś zamieścił filmik na którym ktoś wyklepuje ręcznie w błotniku za pomocą kawałka tworzywa i młotka i też pięknie mu to wyszło, nie wiadomo tylko ile to robił i ilu ludzi do pomocy potrzebował, a z drewna to jak dla mnie można co najwyżej Pinokia, co również nie jest proste
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Pytałem o pomysły, bo chciałem popróbować samodzielnie. To co Przemas dał na zdjęciach wygląda dość prosto, myślę że warto spróbować, choćby nawet dla własnej satysfakcji, więc poćwiczę.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
Sulkyrider pisze:Pytałem o pomysły, bo chciałem popróbować samodzielnie. To co Przemas dał na zdjęciach wygląda dość prosto, myślę że warto spróbować, choćby nawet dla własnej satysfakcji, więc poćwiczę.
Sulky sraj na "skrzela" zrób Pinokia
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
Sulkyrider pisze:Pytałem o pomysły, bo chciałem popróbować samodzielnie. To co Przemas dał na zdjęciach wygląda dość prosto, myślę że warto spróbować, choćby nawet dla własnej satysfakcji, więc poćwiczę.
Sulky sraj na "skrzela" zrób Pinokia
i potem będzie mówił:
- Kłam Pinokio, kłam
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."