Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
custom pisze:Koper , załóż temat budowy trochę wcześniej , bo moje wnuki już się doczekać nie mogą .
A w Babkach Ty był ?
He He Custom temacik był już założony proszę -http://e-trike.pl/forum/viewtopic.php?f=44&t=3619
Zaś W Babkach nie byłem bo nie miałem jeszcze Traji zarejstrowane ale teraz na Babki wpadne nowym zapierdalatorem troszke mocniejszym
a ja się ze swoją męczę i męczę i wymęczyć nie mogę , kurwa niby już końcówka a jeszcze tyle pierdół do zrobienia ,że się w pale nie mieści i co chwila przykręcasz odkręcasz , spawasz odcinasz , browar za browarem
adaśko pisze:a ja się ze swoją męczę i męczę i wymęczyć nie mogę , kurwa niby już końcówka a jeszcze tyle pierdół do zrobienia ,że się w pale nie mieści i co chwila przykręcasz odkręcasz , spawasz odcinasz , browar za browarem
a niektórzy chcą zbudować tanio trajkę, a sam koszt piwa to drugie tyle co materiał
adaśko pisze:a ja się ze swoją męczę i męczę i wymęczyć nie mogę , kurwa niby już końcówka a jeszcze tyle pierdół do zrobienia ,że się w pale nie mieści i co chwila przykręcasz odkręcasz , spawasz odcinasz , browar za browarem
a niektórzy chcą zbudować tanio trajkę, a sam koszt piwa to drugie tyle co materiał
Tak jest zawsze że niby koniec ale roboty w chuj ale nową traje robię tak aby jak najwięcej elementów kupić gotowych albo korzystać z laserów itp. wsumie robię tak bo mam teraz ładny budżet i dużo czasu siedząc tu w Niemczech moge projektować sobie części a w Polsce już sie wycinają a tak to rysik,liniał i kątówka i się cieło a czas spierdalał
Kurde Rożek coś w tym jest jak człowiek za dużo główkuje nad traja to piwa dość idzie Dlatego ja zawsze w budżecie dopisuje 1000zł na ITP.