W traji maluchowej miałem alarm z funkcją odpalania silnika na pilota.
Zabawa była przednia: jak sie znajdowało w obrębie traji to jak petent siadał, to wył alarm i petenta nie było , jak alarm był nieuzbrojony petent siadał, 2 szybkie wciski na pilocie, silnik ożywał, mina petenta, spierdalającego ze sprzęta- jak karta mastercard -bezcenna! Polecam!
bandit pisze:W traji maluchowej miałem alarm z funkcją odpalania silnika na pilota.
Zabawa była przednia: jak sie znajdowało w obrębie traji to jak petent siadał, to wył alarm i petenta nie było , jak alarm był nieuzbrojony petent siadał, 2 szybkie wciski na pilocie, silnik ożywał, mina petenta, spierdalającego ze sprzęta- jak karta mastercard -bezcenna! Polecam!
Jasna ciasna nie dość ze z Trajkami robia problem z rejestracja to jeszcze z przyczepkami ? To przyczepek sam tez już nie zarejestrujesz?
Np : w UK niema rejestracji przyczepki jedyne koszty to dodatkowa trzecia tablica rejestracyjna i tyle .
Ubezpieczenia tez nie płacisz za przyczepke bo to przedluzenie pojazdu i idzie z polisy pojazdu . W UK praktycznie kazda Trajka ma hak i targają przyczepki i to nie male i nik tego się nie czepia.
Dlaczego tego nie mogą w PL zrobić ?
Luksky pisze:bo ostatni mądry przywódca w tym kraju skończył sie z dniem 1.09.1939
co ty piszesz? przeciez mnie wtedy jeszcze na świecie nie było
jak mnie wybierzecie to obiecuje powrót do starej ustawy i ze...trzy miejsca w radzie nadzorczej jakiejś spółki skarbu państwa. więcej nie dam rady bo mam dużą rodzinę
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
tysiaka za same papiery wołają , przeglądałem allegro i tablice , są i te co z nich tablice zdjęli po 300 do 500 zeta.
nie wszyscy pewno wiedzą o tym co stało się 22 , 06 i można znaleźć bardzo fajną zarejestrowaną za 1000 ale to już rzadkość
Jak masz traję zarejestrowaną jako motocykl to niepotrzebne Ci papiery na przyczepkę, ale i tak przekroczysz 4 metry i jej używanie będzie niezgodne z kodeksem drogowym. Ja tak założyłem i planuje kupić sobie stary mały niewiadów. Jak masz samochodowy inny to szukaj czegoś z papierami niekoniecznie SAM.
Mam kwity jako samochodowy inny nawet mam wpis w dowodzie o możliwości ciągnięcia przyczepki 300 kg. bez hamulca najazdowego a z hamulcem 750 kg.
A na rynku można namierzyć jakieś truchło 2 lub 3 stówki