Witam wszystkich serdecznie , tym bardziej że (jak na razie) jestem pełen entuzjazmu i zachwytu nad "trajkami" .
Przyznaję że poza zachwytem nie mam o nich zielonego pojęcia, ale szybko się uczę , bardzo chciałbym zacząć jeździć jednym z takich pojazdów , może kiedyś się uda
Kola
Codzienność szara ołówkiem szkicuje życie,
co gna wstęgą drogi, niepowtarzalnej jak Heraklitowa rzeka.
I słońce na twarzy, co przesiadło się z rydwanu Heliosa
na trajkę, bo czas mu było jechać na znak,
na Lipsa powiew, ciepły, pachnący wolnością.
Witam wszystkich serdecznie
Dla zainteresowanych - mieszkam w takiej małej dziurze na Dolnym Śląsku 40 km od Wrocławia
A z wiatrakami nic , podziwiam ich ogrom , czuć go zwłaszcza gdy się zetkniesz z nimi z bardzo bliska - są jak futurystyczne gigantyczne strachy na wróble stojące w zbożu i szumiące na wietrze. No i fotka mi się podoba
Witam i ja . Tez tak miałem zachwycałem się i podziwiałem i tak se myslalem kiedy ja zbuduje , ale długo to nie trwalo byłem na zlocie usiadłem na Traje i wiedziałem ze to jest to no i buduje.
Wielkie dzięki wszystkim za powitania
Co do budowania to nie bardzo wierzę w soje umiejętności w tym względzie ,
co do zachwytu, to nie byłem (jeszcze) na zlocie, ale zupełnie przypadkowo siedziałem na trajce jako pasażer,
najadłem się strachu po pachy i zachwyciłem po uszy , no i już wówczas wiedziałem że chcę tak jeździć.
OBIECAŁEM sobie, a to ma duże znaczenie.
witam, ja również mieszkam 40 km od wrocka, tylko z której strony ?
Przed użyciem forum, skonsultuj się ze swoim lekarzem lub psychologiem, gdyż każdy post niewłaściwie sformułowany lub zinterpretowany, może zagrażać Twojemu zdrowiu psychicznemu...
Przed użyciem forum, skonsultuj się ze swoim lekarzem lub psychologiem, gdyż każdy post niewłaściwie sformułowany lub zinterpretowany, może zagrażać Twojemu zdrowiu psychicznemu...
Luk wyglądałeś mi w Babkach na równego gościa, więc sądzę że bana nie dostanę za Ojca Prowadzącego