rejestracja trajki
-
- Kontakt:
Re: rejestracja trajki
A mam pytanko a gdyby z motocykla zrobić trajke na bazie auta a w dowodzie wbić że została zmieniona konstrukcjia no ale motor w końcu był zarejestrowany
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Po pierwsze najpierw do powitalni, po drugie pomysł był już omawiany na forum po trzecie nie da się.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
-
- Kontakt:
Po pierwsze powitalnie uznaje w AA po drugie nie zaszkodzi spytać niż szukać miedzy ku... nie da się a po trzecie dziękuje za odpowiedź
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
... a po czwarte to z takim podejściem, nie zabawisz tu chyba długo 

Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Oooo, kolejny Leszek Miller -> skończył zanim zaczął? 

T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
-
- Kontakt:
Pewnie tylko zadaje normalne pytanie i zamiast odpowiedzi to już jakieś halo. Mam konto na wielu forach o motorach ale z takim czymś pierwszy raz ale mniejsza z tym. Szkoda czasu na sprzeczki wole poczytać jakieś konkrety
-
- Kontakt:
Widzisz problem tylko ze swojej strony. Popatrz na to z naszej.kecik1993 pisze:Pewnie tylko zadaje normalne pytanie i zamiast odpowiedzi to już jakieś halo. Mam konto na wielu forach o motorach ale z takim czymś pierwszy raz ale mniejsza z tym. Szkoda czasu na sprzeczki wole poczytać jakieś konkrety
Mamy forum, pilnujemy porządku i odpowiedniego poziomu (a jak)

nagle przychodzi gość, nie wita sie z nikim, nikt nie wie skąd człowiek jest, kim jest, co robi - i co wiecej facet stawia roszczenia. Wszyscy mamy stac na baczność i odpowiadać bo ktos obcy tak chce? To nie tak. Ty przyszedłeś do nas, wszedłes do środowiska, nie powiedziałeś nawet "Dzień Dobry, jestem Wesoły Romek". Wszyscy jak mniemam maja juz skakać i udzielać odpowiedzi człowiekowi INCOGNITO. To nie tak. To nie w porządku i nie FAIR. Jak pukam i otwieram drrzwi to witam się z ludzmi - to takie dziwne?
T F F T
A C A B
A C A B
-
- Kontakt:
No spoko rozumiem ale no jeśli by wszedł jakaś osoba bo jedną informacje z tel też byście wymagali a z tego co mi się wydaje to w maju już przedstawiałem się, nie wiem czy jest post bo nie dodałem zdjecia ale już kiedyś to robiłem a poza tym to internet. Dobra morzę koniec tematu i przejdziemy do konkretów słyszałem o jakimś proteście od Castom'a przynajmniej gadaliśmy my o tym bo mi kiedyś rzuciło się to w oczy na forum. Planujecie coś z tymi co prawko robią itd
-
- Kontakt:
kecik1993 pisze:No spoko rozumiem ale no jeśli by wszedł jakaś osoba bo jedną informacje z tel też byście wymagali a z tego co mi się wydaje to w maju już przedstawiałem się, nie wiem czy jest post bo nie dodałem zdjecia ale już kiedyś to robiłem a poza tym to internet. Dobra morzę koniec tematu i przejdziemy do konkretów słyszałem o jakimś proteście od Castom'a przynajmniej gadaliśmy my o tym bo mi kiedyś rzuciło się to w oczy na forum. Planujecie coś z tymi co prawko robią itd
Nie, z tego co wiem, nie planujemy nic - powiedz po co i w jakim celu?
Skoro cały czas głosuja ludzie na stado kurew?
Bede z siebie robił kretyna a Ty zagłosujesz na POPISSLDPSL? Tak sie nie da. Nie bede nadstawiał dupy za kogoś, kto nie wie co robi. Statystycznie co drugi głosował na to gówno, które mamy. Nie twierdze że to akurat Ty, ale statystyka jest statystyką a dzisiaj rano się zarejestrował gość o nicku Krecik

T F F T
A C A B
A C A B
- andrzejqs
- Kontakt:
ale to nie jest forum o motorach tylko o trajkachkecik1993 pisze: Mam konto na wielu forach o motorach ale z takim czymś pierwszy raz ale mniejsza z tym.

i nie przypominam sobie żebyś się z kimś witał w maju zwłaszcza że zarejestrowałeś się w Sob Cze 01, 13 00:14 i masz 7 postów

wpadnij do powitalni a zobaczysz jak sobie życie uprościsz
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

-
- Kontakt:
to sorki może nie weszło moja wina ale już uzupełniłem tam odrazu dla świętego spokoju a trajka też motocykl zależy co prawda jak kto ma zarejestrowany ale dla mnie to motocykl. Ale mniejsza z tym a przyjemności w głosowaniu nie miałem niestety miesiąc czy dwa za późno się urodziłem. Pytam się tylko bo coś słyszałem, czy tam widziałem sam nie pamiętam.
-
- Member
- Kontakt:
Powitalnia, albo F13
Ostatnio zmieniony 21 sie 2013, 12:56 przez Szefciu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
A ta dzisiejsza młodzież!!!

-
- Kontakt:
Marek49 pisze:A ta dzisiejsza młodzież!!!![]()

T F F T
A C A B
A C A B
-
- Kontakt:
Szkoda słów.
-
- Krótki opis: Początkujący , :-)
- Kontakt:
http://powiat.bedzin.pl/aktualnosci/559 ... -marki-sam
Panowie czy to znaczy że nie zarejestruje swojej trajki którą mam zamiar budować ??
Panowie czy to znaczy że nie zarejestruje swojej trajki którą mam zamiar budować ??
Zarejestrujesz tylko nie wiadomo kiedy i ile Cię to będzie kosztowało 

- andrzejqs
- Kontakt:
Nie to znaczy że wydasz więcej kasy na rejestrację i będziesz musiał trajkę zawlec na lawecie do Warszawy na badania .
Taniej wyjdzie kupić jakąś zarejestrowaną na aledrogo i przerobić do własnych potrzeb
Taniej wyjdzie kupić jakąś zarejestrowaną na aledrogo i przerobić do własnych potrzeb
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

-
- Krótki opis: Początkujący , :-)
- Kontakt:
No to fantastycznie ku..... a miało być tak ładnie i legło w gruzach 

Poczytaj parę postów wstecz trochę Ci się przejaśni Polak potrafi jest kilka sposobów na spełnienie marzeń 

-
- Kontakt:
Z tymi się nie dogadasz ja dzwoniłem, stwierdził jakiś tam gostek że cena przekracza wartość pojazdu i by odpuścić. Nie da się z nimi. Oni pewnie sami gucio wiedzą.bandit pisze:2 tygodnie temu wysłałem maila z zapytaniem do Szanownego kierownika WK jak teraz wygląda rejestracja pojazdu marki SAM...w zeszłym tygodniu drugi mail i ciszaaaaaaa, czyżby ktos nabrał wody w usta?
-
- Kontakt:
a skąd taki pierdolony urzędas może wiedzieć ile warty jest mój pojazd?! Pasożyty w urzędach juz chyba zaczynają miec objawy braku mózgów.
T F F T
A C A B
A C A B
- bandit
- Kontakt:
Bo niedouczony jak uslyszal sam to pewnie pomyslał- przepraszam poniosło mnie, nie pomyślał tylko stwierdził ze to pewnie o orzyczepke chodzi , bo nie wie co to traja i ile może to być warte... W dziwi mnie jedna sprawa znów będę miał swo je odmienne zdanie, ale tak mam. Podzwonilem , popisałem , ustalilem kilka faktów i mam jedno pytanie: czy oprócz biadolenia tutaj i w drugim dziale ktokolwiek próbował ruszyć dupe spróbować praktycznie ugryzc temat? W pimocie usłyszałem ze jestem pierwszy co pyta o kategorie L czyli nasza upragniona... Czy nie ma nikogo od nas w Wawie lub okolicy co by mógł poswiecod trochę czasu i podjechac na ul jagiellońska do pimotu i its.i zagadac praktycznie bo z moich rozmów oni się chcą za coś brać ale nie bardzo mają pojęcie co i jak....
-
- Kontakt:
Bandit - jak zwykle. Dużo pierdolenia a mało działania. Ja osobiście mam papiery najlepsze na świecie na SAMOCHODOWY INNY i szczerze mowiac póki co pierdoli mnie temat rejestracji, ale widzę że pełno róznych mitów i legend krąży a tak naprawdę nikt nie probował zarejestrować na nowych zasadach.
T F F T
A C A B
A C A B