Ja tam widzę skrzynie od garba i za nic nie mogę dojrzeć w niej wyjścia na wał napędowyLuksky pisze:golf z napedem na 4 buty? a co zrobisz z pozostałymi wyjściami napedowymi ze skrzynki? Patrzę jak to u mnie wyglada w pasacie i ze skrzyni wyłażą dwie półosie i wyjście na wał napedowy na tylna oś.
winda pisze: 98KM . dalej będziesz z tyłu jeździł
to jest kurwa torob_bull pisze:(..)
tył tradycyjna COOPER COBRA 295, naciągnięta na fele 13",
(..)
tak Czarek, udał mi się samemu poszerzyćCzarek-trike pisze:to jest kurwa torob_bull pisze:(..)
tył tradycyjna COOPER COBRA 295, naciągnięta na fele 13",
(..)sam pan poszerzałeś czy gdzieś wyhaczyłeś te 13'' - wpasowały by się w moje szersze błotniki z tyłu , no i kurwa czarne co by pasowało do mojej nowej kolorystycznej koncepcji trajki nr 2
zajebiście się rozeszły, zresztą jak będziesz u mnie to sam zobaczyszLipa pisze:Bull 13 cali do 295 nie za dużo? Ciekawe jak będzie jażdzić na zakrętach.
rob_bull pisze:zajebiście się rozeszły, zresztą jak będziesz u mnie to sam zobaczyszLipa pisze:Bull 13 cali do 295 nie za dużo? Ciekawe jak będzie jażdzić na zakrętach.
Wczoraj załamka jak zobaczyłem Twoje zdjęcia, a dzisiaj wkurwienie.pawlikTrike pisze:Robert, jak tam prace ? coś nowego w temacie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość