Zapoginałeś pewnie coś za dużo o białych wielkich koniach jej pisałeśSulkyrider pisze:Pisala duzo, ale dodalem ją do spamu.
Przestala juz nawet dzwonic.

Zapoginałeś pewnie coś za dużo o białych wielkich koniach jej pisałeśSulkyrider pisze:Pisala duzo, ale dodalem ją do spamu.
Przestala juz nawet dzwonic.
błąd w rozumowaniu. to nie jest poważne forum.Skorpion pisze:MYŚLAŁEM ŻE TO POWAŻNE FORUM ALE SIĘ POMYLIŁEM
LUBIMY KOMUŚ DOPIEC ALE NIE LUBIMY GDY NAM DOPIEKAJĄ
STATUS FALI .........DOBRY DLA GÓWNIARZY
NIE MAM ZAMIARU BRAĆ UDZIAŁ W TEJ FARSIE
po pierwsze wyłącz caps lockaSkorpion pisze:MYŚLAŁEM ŻE TO POWAŻNE FORUM ALE SIĘ POMYLIŁEM
LUBIMY KOMUŚ DOPIEC ALE NIE LUBIMY GDY NAM DOPIEKAJĄ
STATUS FALI .........DOBRY DLA GÓWNIARZY
NIE MAM ZAMIARU BRAĆ UDZIAŁ W TEJ FARSIE
Jeśli to nie problem to bardzo proszęwinda pisze:Michał C. z forum jest dobry w naprawie automatów. pisz do niego bo mało siedzi na forum jest z Lublina. jak chcesz to dam ci telefon na PW
OBRAZIŁEŚ CZARKASkorpion pisze:NIE WIEM KOGO OBRAZIŁEM ALE TO NIEWAŻNE PRZEPROSIĆ MOŻNA
OK NIEMA SPRAWY PRZEPRASZAM CZAREKWiktor pisze:OBRAZIŁEŚ CZARKASkorpion pisze:NIE WIEM KOGO OBRAZIŁEM ALE TO NIEWAŻNE PRZEPROSIĆ MOŻNA
Jak mówisz ze mozna to przeproś
spokoSkorpion pisze:(..)
OK NIEMA SPRAWY PRZEPRASZAM CZAREK
A Ty w domu, czy tez w Babkach?winda pisze:teraz wszyscy na zlocie.pewnie w poniedziałek wróci zycie na forum
Jak samochodowy inny to powinni dać Ci motocyklową jedną , co z tym zrobić ?.... połóż na półce i po problemieSkorpion pisze:Jak wrócą to dopiero dyskusja będzie![]()
W piątek odebrałem tablice![]()
Zarejestrowałem jako samochodowy inny i dostałem dwie tablice plus naklejkę![]()
Nie wiem co z tym zrobić
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości