Pozdrawiam
tofik_1983 pisze:(..) trajka będzie w czarnym macie z dodatkiem chromu. (..)
ostatnio udało mi się kupić traję ............... za 40 zł ........custom pisze:Witaj . Trajka dla dziecka bardzo fajny temat. Nie zapomnij wklejać fotki.
witam witam . zapodaj zdjęcia mini trajki bo interesuje mnie ten temattofik_1983 pisze:Cześć jestem z Wrocławia. Chcę zbudować traje na bazie garba 1300. Auto niebawem będzie. Na początek silnik i skrzynia, bo bolid stał z 7 lat. W między czasie dzięki Wam dowiem się więcej jakich błędów przy budowie nie popełnić, lub popełnić ich jak najmniej. Jedno już wiemtrajka będzie w czarnym macie z dodatkiem chromu. Robię też mini trajkę na podzespołach skuteru dla dziecka.
Pozdrawiam
Superancko ,Rob_trike pisze:ostatnio udało mi się kupić traję ............... za 40 zł ........custom pisze:Witaj . Trajka dla dziecka bardzo fajny temat. Nie zapomnij wklejać fotki.
Młody zapierdala szczęśliwy
wystarczy rozrusznik żeby tylko kręcił, wtedy napęd na przednie kółko i młody śmigacustom pisze:Superancko ,Rob_trike pisze:ostatnio udało mi się kupić traję ............... za 40 zł ........custom pisze:Witaj . Trajka dla dziecka bardzo fajny temat. Nie zapomnij wklejać fotki.
Młody zapierdala szczęśliwyjeszcze trochę i kitraj mu jakiś silnik od kosiarki .
tofik_1983 pisze:Ta mini ma być z silnikiem, zawiasem przednim i kierą ze skutera, koła tylne quada.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość