Panowie litości tu potrzebny jest autokar bez dachu ILE TAM BYŁO CHŁOPA NA TYM AUTOBUSIE
naliczyłem pewnikiem 15 osób albo coś koło tego a zapomniałem o piesku SZACUN na oko 1200 kg lub 1300 kg
Czyli bardziej wagowi 150 kg lub więcej czyli autobus kupie z demobilu i wówczas pobije rekord
Bo ta traja jest pospawana z szyn dopiero teraz zrozumiałem gzie podziały się tory
Masz racie co do pasów
Czytałem a raczej oglądałem na youtube że pojazd z zamontowanymi pasami ,można jechać bez kasku tak wypowiadał się mundurowy
Jak to wygląda w praktyce
W praktyce bez kasku nie jest bezpiecznie i zwracasz na siebie uwagę stójkowych.
Udowodnisz mu że masz rację, ale go wkurwisz i np. stwierdzi że masz za głośny wydech albo brak homologacji na lewą żarówkę kierunkowskazu i wyśle Cie na dodatkowy przegląd.
Albo po prostu wystawi mandat i mozesz go nie przyjąć i dostaniesz wezwanie do sądu grodzkiego.
Pasy - przydadzą się. Jazda bez kasku - odradzam.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
jesli motocykl jest fabrycznie wyposażony w pasy to jedziesz bez kasku. w tym wypadku ty jesteś fabryką.
jazda bez kasku zwraca uwagę psa. jak mu pokarzesz że nie ma racji zatrzymując cie to on ci pokaże ze on ma rację. taka psia natura. znajdzie lampe bez homologacji, za krótki błotnik itd. w trajce sa dziesiątki rzeczy za które można zabrać dowód
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Pewnie masz racie poczuje naruszoną dumę i zawsze coś znajdzie
Panowie przepraszam że tak wypytuję ,mówią że kto pyta to mniej błądzi
Czy takim pojazdem trajka można pomykać z przyczepą
jesli fabrycznie jest wyposażona w hak to tak ( pamiętaj ze ty jestes fabryką )
przyczepka moze byc bez kwitów jesli zestaw zmieści sie w 4 metrach. w przypadku trajki mało realne więc przyczepka normalnie zarejestrowana musi być
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU