a czemuż to uważasz, że z tego nic nie wyjdzie. silnik nie taki czy dawca części albo może moje doświadczenie??rożek pisze:hmm - nie wiem czemu ale coś czuje że z tej mąki to trajki nie będzie. Jeśli się myle ( a Benedykt 17 mi świadkiem że chce się mylić) to stawiam karton Danielsa na każdym zlocie w Babkach na którym w/w trajka się pojawi.
witam...
-
- Kontakt:
Re: witam...
- bandit
- Kontakt:
Drago , jak pisałem, że przednionapedowiec do traji żaden problem, miałem na mysli tradycyjna traje z silnikiem w dupie.
-
- Kontakt:
aha a ja tępak nie ogarnąłem fazy i napisałem ze ma na tył napęd chodziło mi o dawce
- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
rożek pisze: stawiam karton Danielsa na każdym zlocie w Babkach na którym w/w trajka się pojawi.
kurwa, gościu weź się ogarnij i zbuduj tą trajke
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- Jastina34
- Kontakt:
Witaj na forum ...
Pozdr...
Pozdr...
- Jastina34
- Kontakt:
O kolego , kolego ....bandit pisze:Strzała z Wielkopolski! Tylko nie buduj na kaszloku! Tyle na dzień dobry ode mnie.
gniewam się na Ciebie
- winda
- Secretary
- Kontakt:
widzę że Justina34 do nas wróciła. to dobrze
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Jastina34
- Kontakt:
Zaglądam co jakiś czas tylko nie zawsze się ujawniamwinda pisze:widzę że Justina34 do nas wróciła. to dobrze
- winda
- Secretary
- Kontakt:
wiem wiem. administracja czuwa
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Jastina34
- Kontakt:
No zapewne nic nie umknie oku administarcji ....
- bandit
- Kontakt:
jak bym nie robił trajek na kaszloku to bym się nie wypowiadał.Jastina34 pisze:O kolego , kolego ....bandit pisze:Strzała z Wielkopolski! Tylko nie buduj na kaszloku! Tyle na dzień dobry ode mnie.
gniewam się na Ciebie
- Jastina34
- Kontakt:
A ja mam i jest ok !!!!
- Jastina34
- Kontakt:
Dokładnie kolego , popieramdark pisze:A Ja też i nie bardzo mi wstyd bo i za co
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Sprawa jest prosta , weź zrób tą traję to napijemy się danielsadrago171 pisze:a czemuż to uważasz, że z tego nic nie wyjdzie. silnik nie taki czy dawca części albo może moje doświadczenie??rożek pisze:hmm - nie wiem czemu ale coś czuje że z tej mąki to trajki nie będzie. Jeśli się myle ( a Benedykt 17 mi świadkiem że chce się mylić) to stawiam karton Danielsa na każdym zlocie w Babkach na którym w/w trajka się pojawi.
uwielbiam danielsa a jeszcze bardziej karton danielsa
Omne Trinum Perfectum.
- bandit
- Kontakt:
Pisząc , aby n ie robic traji na kaszloku, nie miałem na myśli kogokoliwek urażać, lub negowac tego , że wybór padł właśnie na kaszloku. Chodzi mi tylko o to , aby obalić tą teorię, iż robi się pierwsza traje na kaszloku bo można mało błędów popełnic niz na innym dawcy. W obecnym czasie mamy dostęp to większosci napędów w normal;nych cenach np od przednionąpedowców i jest mniej np zabawy z ramą niż z rama na maluchu. I nie jest tak jak już spotkalem sie z opiniami, iż wydaję sie niektórym osobą, iż jak kupi kaszloka za 200 zł to wystarczy dołożyc 500 zł i ma juz traje... no chyba że ma wyglądac jak te z działu "jak nie powinno się robić trajek..." W każdym tym fiaciku za 200 zł trza zrobić remont , kupić większośc elementów nowych, np wahacze, ukł hamulcowy, no chyba że ma byc w stylu ratbike i rdza na wahaczach wówwczas nie przeszkadza.
Drugi aspekt 24 kucy , które szybko się nudzą pomijam, bo to jest kwestia gustu.
Drugi aspekt 24 kucy , które szybko się nudzą pomijam, bo to jest kwestia gustu.
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Kwstia np wahaczy to nie tylko wygląd - ja do swojej maluchowej wziałem 2 komplety ze szrotu. Po oczyszczeniu na każdym znalazłem peknięcia, w końcu i tak musiałem nowe kupić. Nie na wszystkim da się zaoszczędzić.
A o części do kaszla coraz trudniej.
A o części do kaszla coraz trudniej.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Gryfino wita. Bez względu na wybór dawcy za budowanie czas się zabrać.
- bandit
- Kontakt:
Sulky ostatnio z kumplem liczyliśmy ile trza wydać na zestaw napedowy na kaszloku... koszty remontu silnika, skrzyni, nowe wahacze, nowy układ hamulocwy itp, wyszło jakies 1200-1400 zeta. kwesti dostepności nie braliśmy pod uwagę, więc patrząc na kwoty ( nie ma w tej cenie zakupu dawcy) to trochę można się zdziwić. Podstawiając pod to zestawienie mozliwośc kupna kpl napędu z przednionapedowca typu VW Golf 2 lub 3, Vento, Seat toledo itd, ford mondeo, focus w cenie od 1000 zł to kwestia robienia na kaszlu stawia sie pod znakiem zapytania.
-
- Krótki opis: *TRAJKERS*
- Kontakt:
Witaj,buduj i przyjedz sie napic
- Szalony-Mateo
- Kontakt:
Witam z lasu.
-
- Kontakt:
panowie tu nie chodzi o wyliczanie kasy kto ile wyda na kaszlaka lub na golfine. tu chodzi o to aby nam się podobała traja a z czego ją zbudujemy to już nasz wymysł osobisty. fakt ze dla wielu cena odgrywa ważna role ale czy tylko to się w tym liczy??
- winda
- Secretary
- Kontakt:
oczywiście ze nie! chlopaki poprostu mowia ze traja na maluch to taki sam koszt jak na np. golfie
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- bandit
- Kontakt:
Dokładnie o to mi chodziło!winda pisze:oczywiście ze nie! chlopaki poprostu mowia ze traja na maluch to taki sam koszt jak na np. golfie
- Baran
- Member
- Kontakt:
Ech Rożek żebyś się mylił zawsze to kolejny kolega do grona posiadaczy trajek
Myślę, że sporo osób czekać na tego Danielsa będzie
Myślę, że sporo osób czekać na tego Danielsa będzie