Lipa pisze:nasze subaryny mają fabrycznie pompy na zewnątrz. U Ciebie była w baku?
wg workshop-a tak - ale fizycznie nie dobrałem się jeszcze - w sobote będę wyciągał
Lipa pisze:nasze subaryny mają fabrycznie pompy na zewnątrz. U Ciebie była w baku?
Rob_trike pisze:daj fotki co i jak - chętnie podpatrzę - mnie rozłożyło przez tydzień chorubsko ale od jutra zaczynam działać w garażu
A jak tam u Ciebie postęp z traja?
Niewieleadaśko pisze:dzieje sie coś
Nie jest to cała instalacja, wiązki od lamp, kierunków i wentylatorów są już wciągniete do traji, na silniku też jest wiązka z podłączanymi wszystkimi czujnikami i duperelami od silnika i ta wiązka ze zdjęcia łączy się z tą na silnikudark pisze:Jak to cała instalacja do traji z subaru to jeszcze nie tak źle wygląda u mnie w malcu podobna ilość tego była
No to Pawlik wszystko z Tobą OK.pawlikTrike pisze:
A tak wyglądał przez dwa tygodnie jeden z blatów w mojej kuchni (w garażu przecież zimno i nie można lutować)
Wiesz Winda jak kobieta wchodzi do domu i coś jej śmierdzi albo się cipi że w zlewie kable leżą...winda pisze:to macie tolerancyje żony. ja ostatnio rury grzałem w piekarniku ale jak jej nie było![]()
ołowiu tez na kuchence nie pozwala mi topić
czyli dopchnąć czeba i wszystko okmaciej pisze:Wiesz Winda jak kobieta wchodzi do domu i coś jej śmierdzi albo się cipi że w zlewie kable leżą...winda pisze:to macie tolerancyje żony. ja ostatnio rury grzałem w piekarniku ale jak jej nie było![]()
ołowiu tez na kuchence nie pozwala mi topić
To znaczy że jest to typowy syndrom niedopchnięcia
a to ja tez odpalam piłe w domu....maciej pisze:No to Pawlik wszystko z Tobą OK.pawlikTrike pisze:
A tak wyglądał przez dwa tygodnie jeden z blatów w mojej kuchni (w garażu przecież zimno i nie można lutować)
Moja żona jak jest dobrze dopchnięta to mi zimą pozwala w kuchni piłę spalinową po remoncie odpalać![]()
jestem raczej na straconej pozycji... dzisiaj nie porobięRob_trike pisze:![]()
![]()
![]()
wyścig trwa
za parę chwil, Ok ?winda pisze:Pawlik.potrzebuje wymiaru całej chłodnicy tico razem z obudową. wszędzie podaja wymiary rdzenia. dasz radę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość