No cóż jeden woli zapierdalać a drugi ruchać obce żony. Buduj na kaszlaku, przeżyje niejednego garbusa a za remont silnika garba można zbudować cała trajke na maluszku

Czarek-trike pisze:Tyle nam rząd fotoradarów i innych cudów niewidów dopierdoli,że i tak wszyscy będziemy jeździć z tą samą (przepisową) prędkością
potwierdza to tezę, że milicja obywatelska jest tak samo obywatelska jak platforma. Generalnie widzę, że każdy opłacany z MSWiA ma cos nie halo z beretem i cierpiał w dzieciństwie bardzo, gdyż stając sie dorosłym zrobił sie wrogiem ludu. Nie dotyczy strażaków, gdyz Ci zasługuja na najwiekszy szacunek. Reszta do plucia co najwyzej.winda pisze:pewnie ze trzeba przestrzegać. wiecie jak ja jeżdze![]()
problem polega na czymś innym.
na tym ze radar stoi na ładnej długiej prostej zamiast przy szkole czy przejściu.
że ograniczenia postawione na czas remontu drogi stoja kilka miesięcy po remoncie a przy nich radar
Nigdy nie twierdziłem , że garbowe traje są najmazda pisze:Co wy się tak tego kaszlaka czepiacie. Małe ,tanie, zwinne a że lata tylko 100km/h
No cóż jeden woli zapierdalać a drugi ruchać obce żony. Buduj na kaszlaku, przeżyje niejednego garbusa a za remont silnika garba można zbudować cała trajke na maluszku
andrzejqs pisze:
morał - nasze nowe motorki same odejdą w niepamięć z braku części ,albo po wprowadzeniu normy euro 13 będą ewoluowały w kierunku silników elektrycznych
Dasz rade Batmanie!!!??? TY wiesz e ci nie otLuksky pisze:Maluch, jak maluch. Widywałem zloty, gdzie traje na maluszkach objezdzały te garbowe sromotnieTylko z traja maluchowa jest problem taki sam z żonami. Zawsze ten obok będzie miał ładniejszy, szybszy, zrywniejszy, cieplejszy model niż nasz.
100km/h nie jezdza maluszkowe, bo spokojnie sie bujnie do 136km/h, tylko bez wentylatora z lekkich stopów bedzie słychac zajebisty łomot i dużo czesci leci na boki. to znak, że alternator przeszedł do lotnej fazy skupienia. Pomaga lekki wentylator albo duże koło altka. Miałem jedno i drugie i można było pałowac do odcięcia
To Batman vel Luck? załatwi sprawe da rade zresztą musi dac i hujandrzejqs pisze:No to ja mam kosiarkę 1000 W ale nie mogę rozwiązać problemu przedłużacza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości