Do kosza
- mazda
- Krótki opis: Kupic, sprzedac, zamienic - handlarz doskonał
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Zbiornik, kolektory, zawias przedni, sprężarka
Interesowały by mnie zaciski i pompka hamulcowa,napisz od czego to i ile za to chcesz. Jedna tarcza może też by się zdała. zarzuć więcej foto
- mazda
- Kontakt:
Edytowałem pierwszego posta.
Reszta fantów i opisów jutro, po całym dniu padam na pysk.
Co do tarcz to sprzedaję w komplecie cena za 2szt. 100zł.
Reszta fantów i opisów jutro, po całym dniu padam na pysk.
Co do tarcz to sprzedaję w komplecie cena za 2szt. 100zł.
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Macda, nie jebna Ci te kurwy, że prowadzisz działalność bez działalności?
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
- mazda
- Kontakt:
Czemu ktoś ma się doczepić ? Wszystko zgodne z prawem. Jak nie maja co robić to niech skontrolują taka dużą firmę rtv-agd w Skawinie - powieść by napisali...
Części które sprzedaję były do trajki na kaszlaku, miała być dla ojca ale staruszek kupił sobie campera i nie w głowie mu trajka
Nie prowadzę działalności, sprzedaję mój dorobek życia bo nasze państwo mnie do tego zmusiło.
Jeszcze 20 miesięcy i znikam z bogobojnego ciemnogrodu zwanego tuskmenistanem. Do tego czasu muszę uzbierać wszystkie graty do budowy trajki, poskładać i zarejestrować bym mógł cieszyć się jazdą cały rok i jeszcze na tym zarabiać.
Jak części się nie sprzedadzą do końca miesiąca to zawijam je w szmaty i będą czekać na... się zobaczy.
Tak się zastanawiam czy: Samotna matka z dzieckiem, bez pracy zaczyna się puszczać za kasę... to nasze państwo ja ukarze i opodatkuje zamiast pomóc w podjęciu normalnej pracy na godziwych warunkach ?
Wiecie że US chodzi po krakowskich bazarach i giełdzie wlepia tam bileciki za 5zł ot opłata skarbowa. W Piotrkowie trybunalskim ten sam bilecik 15zł.
Części które sprzedaję były do trajki na kaszlaku, miała być dla ojca ale staruszek kupił sobie campera i nie w głowie mu trajka

Nie prowadzę działalności, sprzedaję mój dorobek życia bo nasze państwo mnie do tego zmusiło.
Jeszcze 20 miesięcy i znikam z bogobojnego ciemnogrodu zwanego tuskmenistanem. Do tego czasu muszę uzbierać wszystkie graty do budowy trajki, poskładać i zarejestrować bym mógł cieszyć się jazdą cały rok i jeszcze na tym zarabiać.
Jak części się nie sprzedadzą do końca miesiąca to zawijam je w szmaty i będą czekać na... się zobaczy.
Tak się zastanawiam czy: Samotna matka z dzieckiem, bez pracy zaczyna się puszczać za kasę... to nasze państwo ja ukarze i opodatkuje zamiast pomóc w podjęciu normalnej pracy na godziwych warunkach ?
Wiecie że US chodzi po krakowskich bazarach i giełdzie wlepia tam bileciki za 5zł ot opłata skarbowa. W Piotrkowie trybunalskim ten sam bilecik 15zł.
Budowa Trajki jest jak film pt. " Niekończąca się opowieść "
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
nie koniecznie. US tak jebie allegrowiczy ,że ho ho .mazda pisze:Czemu ktoś ma się doczepić ? Wszystko zgodne z prawem. (..)
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- pawlikTrike
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Tak, ale to co robi mazda, nie ma znamion prowadzenia działalnosci, po prostu sprzedaje swoje stare gratyCzarek-trike pisze:nie koniecznie. US tak jebie allegrowiczy ,że ho ho .mazda pisze:Czemu ktoś ma się doczepić ? Wszystko zgodne z prawem. (..)
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
- winda
- Secretary
- Kontakt:
prostytucja nie jest karana w naszym kraju
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU