kupię rame wsporczą
-
- Kontakt:
kupię rame wsporczą
witam
jak w temacie kupię ramę wsporczą do spawania ram może komuś zalega niepotrzebna
jak w temacie kupię ramę wsporczą do spawania ram może komuś zalega niepotrzebna
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Re: kupię rame wsporczą
Narysuj jak to wygląda, określ ile kosztuje, może się dogadamygoogels pisze:witam

Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
-
- Kontakt:
ile kosztuje nie kosztuje trzeba poprostu zrobić nie widziałem nigdzie gdzie możnaSulkyrider pisze:Narysuj jak to wygląda, określ ile kosztuje, może się dogadamygoogels pisze:witam
konstrukcja nie jest jakaś wybitna poprostu brak czasu na zabawę a może lenistwo
chodzi poprostu o to aby przy spawaniu mieć odwzorowania i stabilną ramę czytaj prostą po zespawaniu
jaka forma tego nie ma znaczenia generalnie chodzi o to aby były punkty odniesienia plus dobre mocowanie
tu kilka linków
http://www.wspcustom.com/index.php?opti ... 55&lang=pl
http://www.roadking.riders.pl/tech/Budo ... do_ram.htm
- bandit
- Kontakt:
Jaka ramę chcesz na ramie pomocniczej wykonać?
- andrzejqs
- Kontakt:
No toś się oczytał literatury fachowej to pora zejść na ziemie większość nie seryjnych trajek powstaje na ramach typu pustaki cegły deski itp.
http://e-trike.pl/forum/download/file.p ... %20053.jpg
http://e-trike.pl/forum/download/file.p ... %20053.jpg
Ostatnio zmieniony 06 gru 2012, 18:35 przez andrzejqs, łącznie zmieniany 2 razy.
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

- Lipa
- Krótki opis: <> POTWORNY GARAŻ <>
- Kontakt:
andrzejqs pisze:No toś się oczytał literatury fachowej to pora zejść na ziemie większość nie seryjnych trajek powstaje na ramach typu pustaki cegły deski itp.

dokładnie !! i nie zapomnijmy o pręcie zbrojeniowym w jego szerokiej gamie grubości

Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
- zetor
- Member
- Kontakt:
co racja to racja
jak co ze 2 takie ramy bym znalazł
tanio sprzedam
ale myślę że każdy tu taką ramę ci tanio odsprzeda
jak co ze 2 takie ramy bym znalazł
tanio sprzedam
ale myślę że każdy tu taką ramę ci tanio odsprzeda
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
-
- Kontakt:
nie chodzi o naczytał nie naczytał
też spawałem na stole z palet ale mialem ostatnio przyjemność na czymś takim też spawać dużo czasu zaoszczedz a efekt dużo lepszy nie chodzi też o same trike lecz również o ramy motocyklowe pod cruissera a tutaj już o wiele bardziej się przyda
też spawałem na stole z palet ale mialem ostatnio przyjemność na czymś takim też spawać dużo czasu zaoszczedz a efekt dużo lepszy nie chodzi też o same trike lecz również o ramy motocyklowe pod cruissera a tutaj już o wiele bardziej się przyda
-
- Kontakt:
Masz rację , napewno taka rama ułatwia pracę.Może się na tym nie znam ale myślę że takich uniwersalnych ram żeby zrobić ,trajkę ,motocykl to chyba nie ma.Nie ma się co obrażać.To co piszą koledzy to samo życie łatwiej o deskę, pręt ,pustak.googels pisze:nie chodzi o naczytał nie naczytał
- andrzejqs
- Kontakt:
to musisz się zdecydować co chcesz spawać jednoślad czy trajke bo na takim stole z linka nie wybudujesz trajki a druga sprawa jeśli jest takowy stół do budowy trajki to zapewne konstruktor przewidział go pod konkretny silnik układ silnika koła półosie skrzynie przednie zawieszenie itp. co zapewne nie będzie pasowało do twojej koncepcji i dlatego takich stołów nie ma i prototypy buduje się na cegłówkach
http://e-trike.pl/forum/viewtopic.php?f=51&t=2818
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

-
- Kontakt:
No i zajebiście rama wsporcza uniwersalna cegłówka

-
- Kontakt:
ale i owszem zbudujeandrzejqs pisze:to musisz się zdecydować co chcesz spawać jednoślad czy trajke bo na takim stole z linka nie wybudujesz trajki a druga sprawa jeśli jest takowy stół do budowy trajki to zapewne konstruktor przewidział go pod konkretny silnik układ silnika koła półosie skrzynie przednie zawieszenie itp. co zapewne nie będzie pasowało do twojej koncepcji i dlatego takich stołów nie ma i prototypy buduje się na cegłówkach
jeśli chodzi o tył trike to i cegła jest super i nie neguje tego
jeśli chodzi o przód tutaj akurat wielkie ułatwienie taki stoliczek
ale coś już pokombinuję z rozstawami mocowaniami itd
no cóż trzeba będzie się wziąć i zrobić
- andrzejqs
- Kontakt:
jeśli chodzi o przód tutaj akurat życie ci uprości dobra poziomica 

.

- bandit
- Kontakt:
wymyslilem i wykonałem taka rame,, robię na niej trajki z kaszla, przednionapedowce z VW, a także rame do motocykla. 2 różne przyrządy do ustawiania główki ramy, reszta to mocowania i uchwyty. Ceglowki mimo to też są używane.fidel pisze:Masz rację , napewno taka rama ułatwia pracę.Może się na tym nie znam ale myślę że takich uniwersalnych ram żeby zrobić ,trajkę ,motocykl to chyba nie ma.Nie ma się co obrażać.To co piszą koledzy to samo życie łatwiej o deskę, pręt ,pustak.googels pisze:nie chodzi o naczytał nie naczytał
-
- Kontakt:
No i wszystko jasnebandit pisze:wymyslilem i wykonałem taka rame,, robię na niej trajki z kaszla, przednionapedowce z VW, a także rame do motocykla. 2 różne przyrządy do ustawiania główki ramy, reszta to mocowania i uchwyty. Ceglowki mimo to też są używane.fidel pisze:Masz rację , napewno taka rama ułatwia pracę.Może się na tym nie znam ale myślę że takich uniwersalnych ram żeby zrobić ,trajkę ,motocykl to chyba nie ma.Nie ma się co obrażać.To co piszą koledzy to samo życie łatwiej o deskę, pręt ,pustak.googels pisze:nie chodzi o naczytał nie naczytał

-
- Kontakt:
a może masz ochotę się odsprzedać albo podzielić się choć konstrukcją chętnie podpatrzę jak już zmuszony zostanę do budowaniabandit pisze:wymyslilem i wykonałem taka rame,, robię na niej trajki z kaszla, przednionapedowce z VW, a także rame do motocykla. 2 różne przyrządy do ustawiania główki ramy, reszta to mocowania i uchwyty. Ceglowki mimo to też są używane.fidel pisze:Masz rację , napewno taka rama ułatwia pracę.Może się na tym nie znam ale myślę że takich uniwersalnych ram żeby zrobić ,trajkę ,motocykl to chyba nie ma.Nie ma się co obrażać.To co piszą koledzy to samo życie łatwiej o deskę, pręt ,pustak.googels pisze:nie chodzi o naczytał nie naczytał
-
- Kontakt:
MOGĘ SPRZEDAĆ PODSTAWE DO SPAWANIA RAM ,PROFESJONALNIE WYKONANA Z RZUTNIKIEM LASEROWYMM, REGULACJE KĄTÓW I WYSOKOŚĆI , PRACA PRZY SPAWANIU W POZYCJI STOJĄCEJ NIE NA KOLANACH.googels pisze:witam
-
- Kontakt:
Polaj, zapodaj fotke, bom ciekaw tych laserów
zapraszam: www.zabytkowe-motocykle.eu
-
- Kontakt:
ramę można obejrzeć w Stęszewie , od leszna to rzut beretem 

-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
beret musi być mokry i osiem fotoradarów po drodze 

T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
-
- Kontakt:
napisałem na priv podaj mi nr telefonu zadzwonię do Ciebiepolaj6 pisze:MOGĘ SPRZEDAĆ PODSTAWE DO SPAWANIA RAM ,PROFESJONALNIE WYKONANA Z RZUTNIKIEM LASEROWYMM, REGULACJE KĄTÓW I WYSOKOŚĆI , PRACA PRZY SPAWANIU W POZYCJI STOJĄCEJ NIE NA KOLANACH.googels pisze:witam