To stary silnik subaru EA82 1,8l. Wersja gaźnik i tradycyjny przerywacz.Lipa pisze:Seku ten silnik od subaryny to jaki
ale to się nie psuje !!! po co Ci to???Lipa pisze:Seku ten silnik od subaryny to jaki
Stodoła panie, stodołapawlikTrike pisze:Gratuluję garażua gdzie ją trzymałeś, że tak zbrązowiała ? pod chmurką ?
W miarę prac coś podrzucę. Tylne wyszły zbyt wąskie i pewnie będę poszerzał, ale na razie błotniki zostawiam sobie na później bo walczę z grubszymi tematami.junkers pisze:daj jakieś dokładniejsze foty tych błotników
Identyczny przód mojej konstrukcji jeździ w trajce, która została zarejestrowana w tym roku i kumpel twierdzi, że co jak co ale zawiecha nam się udałacustom pisze:Od razu oko cieszą takie fotki . Ciekawi mnie czy ten przedni zawias pracuje dobrze ,czy bardzo dobrze ?
Właśnie taki zawias widzę w następnej traji . Masz to może rozrysowane ?sekuwawa pisze:Identyczny przód mojej konstrukcji jeździ w trajce, która została zarejestrowana w tym roku i kumpel twierdzi, że co jak co ale zawiecha nam się udałacustom pisze:Od razu oko cieszą takie fotki . Ciekawi mnie czy ten przedni zawias pracuje dobrze ,czy bardzo dobrze ?Dużo zależy od amorka i doszliśmy do wniosku, ze musimy pomyśleć nad progresywną sprężyna żeby było idealnie.
Mam to rozrysowane w autocadzie, tylko jak zwykle każdy detal osobno i musiałbym to pozbierać. Jak będziesz chciał rysunek złożeniowy to w miarę wolnej chwili mogę coś przygotować.custom pisze: Właśnie taki zawias widzę w następnej traji . Masz to może rozrysowane ?
Jak możesz to w wolnej chwili na odręcznym rysunku nanieś tylko wymiary. Powinno starczyć .sekuwawa pisze:Mam to rozrysowane w autocadzie, tylko jak zwykle każdy detal osobno i musiałbym to pozbierać. Jak będziesz chciał rysunek złożeniowy to w miarę wolnej chwili mogę coś przygotować.custom pisze: Właśnie taki zawias widzę w następnej traji . Masz to może rozrysowane ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość