Luksky pisze:Szacunek dla Strażaków to rzecz zrozumiała. Co innego pozostałe mundurówki, czyli psiarnia czy trepy.
Czym sie rozni mundur policjanta od Straznika miejskiego? Jeden jest wytarty w kroku a drugi na dupie i plecadch

Luksky pisze:Szacunek dla Strażaków to rzecz zrozumiała. Co innego pozostałe mundurówki, czyli psiarnia czy trepy.
stanley68a pisze:Luksky pisze:Szacunek dla Strażaków to rzecz zrozumiała. Co innego pozostałe mundurówki, czyli psiarnia czy trepy.
Czym sie rozni mundur policjanta od Straznika miejskiego? Jeden jest wytarty w kroku a drugi na dupie i plecadch![]()
I to Twoje szczescie.Luksky pisze:Szacunek dla Strażaków to rzecz zrozumiała. Co innego pozostałe mundurówki, czyli psiarnia czy trepy.
Forum jest moderowane.Czeźwy pisze:Ja się nie obrażam, tylko już dwa razy usunięto moje posty w których prosiłem o nie robienie tego.
P.
Bo regulaminy są dla... mundurowychCzeźwy pisze:Sulky pozwól, że moje dobro sam się będę martwił, a jak na razie wyszło, że moderowano posty zgodne z regulaminem, a te które nie są z nim zgodne zostają. Po kij macie w ogóle regulamin skoro się go nie trzymacie??
P.
Sulky, nie wiem jak Ty to robisz, ale musisz mi wyczyścic monitorSulkyrider pisze:Bo regulaminy są dla... mundurowychCzeźwy pisze:Sulky pozwól, że moje dobro sam się będę martwił, a jak na razie wyszło, że moderowano posty zgodne z regulaminem, a te które nie są z nim zgodne zostają. Po kij macie w ogóle regulamin skoro się go nie trzymacie??
P.
Mechanicy to złodzieje, Naciągają tylko na kasę.mechanior pisze:Czeźwy, przecież nikt nie powiedział wprost na ciebie, to nie wiem co się tak bulwersujesz. Ile razy ktoś na forum zwymyślał jakiegoś mechanika co mu chujowo auto naprawił, ja też jestem mechanikiem to co mam się zaraz obrażać i pisać że wszyscy mechanicy są święci?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości