Witam ludzi z pasją
- mechanior
- Member
- Kontakt:
Re: Witam ludzi z pasją
Witam z śląska, buduj co chcesz, najwyżej w zimie przerobisz na cos mocnego.
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
- monika2012
- Kontakt:
Witam Cię z pomorza a bliżej z Gołębiewa Wielkiego ,więc my jak sąsiedzi a i Devil i Adaśko też rzut beretem:)Słuchaj co mówia "starsi" bo dobrze gadają i znają się na tym uwierz mi, a Tobie i tak serce powie co masz robić:) pozdrawiam
Trzy koła... dwa serca... jedno życie...
- buszowanie
- Krótki opis: Sergiusz
- Kontakt:
Witam z Opolszczyzny
-
- Kontakt:
Witam,witam,właśnie mijałem Ciebie na trasie wracałem z Gdańska ,zawoziłem fele do poszerzenia,jechałaś w kierunku Gdańska,jestem pełen podziwu bo to rzadkość kobieta za sterami trike,kiedyś miałem taką kumpele jeździła z nami wszędzie,mała drobna,a dosiadała największego Intrudera,jeszcze raz wielki szacun,a Devil właśnie wpadł do mnie na bajere.Pozdrawiam.monika2012 pisze:Witam Cię z pomorza a bliżej z Gołębiewa Wielkiego ,więc my jak sąsiedzi a i Devil i Adaśko też rzut beretem:)Słuchaj co mówia "starsi" bo dobrze gadają i znają się na tym uwierz mi, a Tobie i tak serce powie co masz robić:) pozdrawiam
- Wiktor
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bo tu niema srania po kontach,a tak na marginesie po obejrzeniu paru zdjęć i wypowiedzi Devil'a to z miłą chęcią wybrał bym się do ciebie aż mnie pięty swędzą,bo jak widzę co taki gość jak Ty robi to mam ochotę przedyskutować parę tematów,oczywiście również finansowych,ale spoko na razie nie będę się narzucał.Chyba że przyzwolisz to wsiadam w auto i lecę do Ciebie.Wiktor pisze:no to sie grupa pomorska powieksza
- winda
- Secretary
- Kontakt:
a niskie masz auto?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Kontakt:
...czy niskie? ja wiem? hm? w każdym bądź razie do dupy...
- winda
- Secretary
- Kontakt:
pytam pod kątem Wiktora dojazdu
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
-
- Kontakt:
...no właśnie w ostatnim poście stwierdziłem jednoznacznie możliwości mojego auta,byłem dzisiaj u znajomych darłem spodem po polu że hej,a tak pro po dróg to dzisiaj wydarłem spodem po asfalcie tak że iskry poszły,teraz myślę jak jeździć moją trają skoro ma być niższa niż moje auto,kuźwa dało mi to trochę do myślenia,co prawda jest wyjście na lawecie do pierwszego zjazdu na pseudo autostradę i bujać się między bramkami tam i z powrotem...i co bramka parę złotych więc są dwa wyjścia,albo pójść z torbami albo pogubić wszystkie plomby...
- winda
- Secretary
- Kontakt:
prześwit 15 cm jest bezpieczny
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
ostatnio dojazd do Jeziora nieco sie poprawił ,a co do prześwitu w trajce to ja mam 20 cm i po lesie i po oranym polu daje radę , a na naszych dziurawuch drogach płynie jak pontonwinda pisze:pytam pod kątem Wiktora dojazdu

Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
-
- Kontakt:
Traja to trochę inna bajka,ale autem w okolicach Starogardu na niektórych drogach to można dosłownie się zawiesić...,od dłuższego czasu chciałem mieć tylny sztywny zawias,teraz myślę czy nie pociąć ramy i nie zastosować wielowachacza rozwiązanie typowe jak w quadach,dość proste rozwiązanie i nie trzeba stosować drążka stabilizacyjnego.
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Witam z Gryfina - zachodniopomorskie.