Dzięki Macieju za zaproszenie i zorganizowanie super spotkania, było świetnie i mam nadzieję że będzie możliwość powtórki szczególnie w tak magicznym miejscu jakim jest ta wyspa.
Czułem sie jak na wczasach w Bułgarii plaża, piasek,:lol:i ta syrenka pluskająca się nocą w jeziorze a w tle romantyczne światła przystani a wokoło tyle ...krzaczorów
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam wszystkich.
Zdjęcia z mojego aparatu muszą najpierw przejść cenzurę:)popołudniu przyjedzie do mnie Devil i cos wymyslimy.
Było za...........................................jefajnie,Macieju dziękuję.Uciekam do pracy ,do ulyszenia:)
Nio i ja w końcu dotarłem do domciu. Fotek zadnych niestety nie posiadam ,ale wspomnienia pozostaną na zawsze, szkoda że już po wszystkiemu
Andrzej pewnie śniła Ci się nocna syrenka ,Monia dawaj foty!!!
adaśko pisze:Nio i ja w końcu dotarłem do domciu. Fotek zadnych niestety nie posiadam ,ale wspomnienia pozostaną na zawsze, szkoda że już po wszystkiemu
Andrzej pewnie śniła Ci się nocna syrenka ,Monia dawaj foty!!!
Wspomnienia pozostają na zawsza,ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby to powtórzyć
Już wysyłam Adaśko do Ciebie foty trzymaj się siedzenia!!!!!!
A ten ślimak to ja?????????????????????????????????????
czy coś zrobiłam nie na czas?
może tylko karkówka na ognisku piekła się troszką dłużej niz na grilu ale była pyyyyyyszna sama jadłam:)
monika2012 pisze:Było naprawdę super,ale to zrozumiałe każdy ma to swoje życie ,nie martw się następnym razem wejdę tam cała dla Ciebie specjalnie:)
Czuję się zaszczycony , że TAKA super dziewczyna jak Ty chciałaby zrobić coś dla mnie Splendor to dla mnie nie mały.
W odwecie na następnym spotkaniu postawię dla Ciebie największego piona Trają .
monika2012 pisze:Było naprawdę super,ale to zrozumiałe każdy ma to swoje życie ,nie martw się następnym razem wejdę tam cała dla Ciebie specjalnie:)
Czuję się zaszczycony , że TAKA super dziewczyna jak Ty chciałaby zrobić coś dla mnie Splendor to dla mnie nie mały.
W odwecie na następnym spotkaniu postawię dla Ciebie największego piona Trają .
Dziękuję jestem pod wrażniem ,a ponieważ ja słowa dotrzymuję to myslę,że czekają Nas niezapomniane emocje.
Juz nie mogę się doczekać