nawet nie połowę z tego wydał taśmę izolacyjną i takie tamWiktor pisze:Czyli za sucha karmę i browar![]()

nawet nie połowę z tego wydał taśmę izolacyjną i takie tamWiktor pisze:Czyli za sucha karmę i browar![]()
nie wiem nie pytałem jejCzarek-trike pisze:Pięknie:)
Ciekawe co na to skrzynia biegów
To się nazywa harmonia , nie zmieniaj tegoLipa pisze:(..)Teraz muszę popracować nad wzajemnym porozumieniem z trają bo coraz częściej ja chcę jechać do przodu a ona do góry
Lipa pisze:Dobra wszystkie usterki, które wykrył klubowy diagnosta i oblatywacz Bull zostały usunięte. Pęknięty wąż od chłodnicy, kabel od ładowania, farfocel w baku. Teraz muszę popracować nad wzajemnym porozumieniem z trają bo coraz częściej ja chcę jechać do przodu a ona do góry
skrzynia AM wolna lub krótka jak kto woliDevil pisze:Lupa to juz lladna roznica a Ty masz jeszcze wolna skrzynie!Jakie oznaczenia skrzyni teraz masz?
Wiktor pisze:Serwis CUSTOMPARTS ogłasza akcje serwisową ze względu na wadliwie działające zbyt mocne silniki w trajkach.
Lipa pisze:
akcja to zajebisty pomysł ale powinna dotyczyć przymusowej wymiany silników przeznaczonych do przetłaczania wody na silniki przeznaczone do pojazdów mechanicznych![]()
![]()
![]()
a tak poważnie to kuźwa lata nie jeździ![]()
Pamiętasz to łożysko w skrzyni na wałku co miało luz ? No to się lekko luz pogłębił i siemmering dostał, i cieknie olej na sprzęgło. Mam teraz namiastkę automatu - co nie zmienia postaci rzeczy, że i tak jestem najszybszym króliczkiem u siebie na wsi![]()
to będzie czysta kurwa moc !!!!Czarek-trike pisze:Lipa pisze:
akcja to zajebisty pomysł ale powinna dotyczyć przymusowej wymiany silników przeznaczonych do przetłaczania wody na silniki przeznaczone do pojazdów mechanicznych![]()
![]()
![]()
a tak poważnie to kuźwa lata nie jeździ![]()
Pamiętasz to łożysko w skrzyni na wałku co miało luz ? No to się lekko luz pogłębił i siemmering dostał, i cieknie olej na sprzęgło. Mam teraz namiastkę automatu - co nie zmienia postaci rzeczy, że i tak jestem najszybszym króliczkiem u siebie na wsi![]()
no, to ten wehikuł co zrobi Rob ,to już zupełnie będzie kawał rzeźni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości