Witam z Kozienic

Od tego należy zacząć, kilka słów o sobie..
Kudłaty
Kontakt:

Re: Witam z Kozienic

Post autor: Kudłaty »

To może zrób tak jak ja , meczy , piwko , meczyk piwko , jak nie piłka to ręczna albo kosz lub siatkówka , zawsze coś znajdzie na kanałach sportowych nawet jak na tym sie nie znasz :D a jak zacznie dziamać ze nie poświęcasz jej czasu to wyskakujesz z pomysłem na trajkę u mnie przeszło .
Czarek-trike
Krótki opis: FTW
Kontakt:

Post autor: Czarek-trike »

meczyk piwko, meczyk piwko, w końcu żona ma dość, idzie do kuchni wypierdala baranka o ścianę i krzyczy : '' pobił mnie pijak jeden'' i już po trajce :D
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

Post autor: krobia »

Czarek-trike pisze:meczyk piwko, meczyk piwko, w końcu żona ma dość, idzie do kuchni wypierdala baranka o ścianę i krzyczy : '' pobił mnie pijak jeden'' i już po trajce :D
:shock: :shock: Czarek,kasuj tego posta i to szybko....za dużo wskazówek nie jest wskazane umieszczać ....nie wiadomo jaka kobieta czyta...
z partyzanckim pozdrowieniem
http://www.youtube.com/watch?v=F2fYUMWZLL0
Kudłaty
Kontakt:

Czarek-trike pisze:meczyk piwko, meczyk piwko, w końcu żona ma dość, idzie do kuchni wypierdala baranka o ścianę i krzyczy : '' pobił mnie pijak jeden'' i już po trajce :D
To łapiesz za butelkę i sru sobie w ryja , i już masz obronę działanie w samoobronie
Awatar użytkownika
Myster
Kontakt:

Post autor: Myster »

:D Witam
Kudłaty
Kontakt:

Mam nadzieję ze ten czlowiek więcej na forum się nie pojawi !! Mieliśmy dogadaną sprzedaz trajki , fakt że tylko telefonicznie ale właśnie okazało się że z interesu nici , zawsze uważałem że mężczyzni dotrzymują danego słowa bez wzgledu na okoliczności , widać trafiłem na chłopca ...
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Krótki opis: Rekwizytor
Kontakt:

Post autor: Sulkyrider »

Kudłaty, piszesz w różnych tematach na ten sam temat. Ogarnij sie, bo nie idzie sie połapać.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
Kudłaty
Kontakt:

Ogarniam się :D , chciałem tylko zwrócić uwagę ewentualnych chętnych do robienia z tym śmiesznym czlowieczkiem jakiś interesów na to że nie warto , człowiek bez honoru .
Awatar użytkownika
maciey
Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
Kontakt:

Post autor: maciey »

Kudłaty pisze:Mam nadzieję ze ten czlowiek więcej na forum się nie pojawi !! Mieliśmy dogadaną sprzedaz trajki , fakt że tylko telefonicznie ale właśnie okazało się że z interesu nici , zawsze uważałem że mężczyzni dotrzymują danego słowa bez wzgledu na okoliczności , widać trafiłem na chłopca ...
lukaszkool pisze:Wystawiłem na sprzedaż
http://allegro.pl/trajka-kat-b-i2437871584.html
ale spokojnie był to jedyny warunek, który gwarantuje mi dalsze pożycie małżeńskie w spokoju.
Warunek - wystawienie do sprzedaży - no to niech ma :)
A niech któryś z Was się zainteresuje!!!! ...chociaż za tą cenę to będę się zastanawiał
Pozdrawiam
Kudłaty dla mnie wszystko jasne.Gość nie chce sprzedać. Dlaczego się cipisz?
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
Kudłaty
Kontakt:

No widzisz jednak chciał , byliśmy juz dogadani i nawet nie raczył zadzwonić że jednak zmienił zdanie , facet dotrzymuje danego słowa a on raz tak raz siak , można d..ę sobie podetrzeć jego słowem i obietnicami dlatego mnie wk...ił . Tak się nie robi oni w życiu ani w interesach .
Awatar użytkownika
bandit
Kontakt:

Post autor: bandit »

Życie jest brutalne...
Kudłaty
Kontakt:

To prawda :D , w sumie już mi przeszło ale wczoraj miałem ochote mu przypierdolić .
Awatar użytkownika
lukaszkool
Kontakt:

Post autor: lukaszkool »

Kudłaty pisze:To prawda :D , w sumie już mi przeszło ale wczoraj miałem ochote mu przypierdolić .
to dobrze że ci przeszło... live is brutal
Kudłaty
Kontakt:

Przeszło ogólnie ale nie jeśli chodzi o Twoją szanowną osobę dla mnie to co zrobiłeś to pasuje do dziecka i jest typowym buractwem , wybacz ale jestes dla mnie kompletnie bez jaj .
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

lukaszkoll rozumiem ze jednak trajka zostaje? żona odpuściła?
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Awatar użytkownika
pawlikTrike
Member
Member
Krótki opis: TRAJKERS
Kontakt:

Post autor: pawlikTrike »

Kudłaty pisze:Przeszło ogólnie ale nie jeśli chodzi o Twoją szanowną osobę dla mnie to co zrobiłeś to pasuje do dziecka i jest typowym buractwem , wybacz ale jestes dla mnie kompletnie bez jaj .
Wybacz, ale za bardzo nie wiem o co Ci chodzi :shock: Facet chciał sprzedać i się rozmyślił ?? Jego prawo ! Poniosłeś jakieś koszty w związku z tym, że Ci trajki nie sprzedał ? wpłaciłeś mu kasę ? przejechałeś 300 km i wtedy się rozmyślił ? Oświeć mnie bo wydaje mi się że trochę przesadzasz z tymi swoimi żalami :roll: i jeszcze publicznie jedziesz po gościu... :?
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Awatar użytkownika
lukaszkool
Kontakt:

Post autor: lukaszkool »

Sprawa wygląda tak:
z Kudłatym byliśmy umówieni na spotkanie na sobotę ale że trafił mi się klient który dawał cenę z ogłoszenia, a Kudłaty sporo mniej, więc poinformowałem Kudłatego o tym fakcie - co nie musiałem tego robić i dalej czekać na sobotę. A Ten się rozczulił że jestem niesłowny, bez jaj itp. A po mojemu to są jakieś prawa rynku i handlu - ktoś kto ma więcej pieniążków ten ma pierwszeństwo.
Tak czy inaczej - do transakcji nie doszło dziś i nadal jestem szczęśliwym posiadaczem trójkołowca....
a żona zaczyna mięknąć
Ogłoszenia nie cofam i sprzedam za "okazyjną" cenę z Allegro :)
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

bez honoru, bez jaj, smieszny człowieczek, przypierdolić itd....
wiesz Kudłaty, może się kiedyś spotkacie to sprawdzicie który jest mistrzem klawiatury a który umie przypierdolić.
jeden twierdzi ze poinformował o zmianie decyzji drugi ze nie uzyskał takiej informacji.
efekt taki ze ....traja nadal jest do kupienia.
a ja ci powiem Łukaszkoll, nie sprzedawaj!!
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Czarek-trike
Kontakt:

Wgl, skoro wszyscy wiedzą,że tą traje wystawiasz niby na sprzedaż,żeby żona dała ci spokój to raczej nie logiczne jest składać ci ofertę kupna.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Kudłaty
Kontakt:

....Poniosłeś jakieś koszty w związku z tym, że Ci trajki nie sprzedał ?.... Niestety poniosłem , ze swojej strony temat uwazam za zamkniety , nie podejmuję się dyskutować z osobą z którą zawarłem umowę a ten Pan następnie się z niej wycofuje , kto chcę poznać szczegóły zawsze może porozmawiać ze mną na PW , nie czas i miejsce tutaj na roztrząsanie tematu który większości Was zupełnie nie dotyczy i nie interesuję .
fidel
Kontakt:

Post autor: fidel »

Kudłaty pisze:.... nie czas i miejsce tutaj na roztrząsanie tematu który większości Was zupełnie nie dotyczy i nie interesuję .
Kudłaty to po co zaczynałeś ? Napisałeś raz i wystarczyło a ty się nakręcasz i tworzysz nowelę pt. Z życia nieszczęśliwej przekupki . Troszkę to źle wygląda jak swoją karierę na forum zaczyna się od obrażania innych.Jeszcze jedno wcale nie trzeba mieć jaj żeby obrażać innych.
Czarek-trike
Kontakt:

w chuj pozamykać te tematy i będzie spokój, jak ktoś chce kupić traje to jest dział HANDELEK, jest ALLEGRO, jest EBAY, i inne tego typu strony :)
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Krótki opis: Rekwizytor
Kontakt:

Post autor: Sulkyrider »

Posprzątam, jak znajdę czas.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
ODPOWIEDZ