kocica pisze:Witam po raz drugi panowie i pani dzięki za miłe powitanko.Ciesze się że nie jestem rodzynkiem.Coś jeszcze o mnie ok.ale krótko mam mały biznes roślinkowy i zielone oczy. Dobra wystarczy tych wynurzeń.Jeszcze raz dzięki za miłe przyjątko trzymajta się .Ciupcia damy rade chłopakom!
heheh mówiłam, że to swój:) damy rade im wszystkim zaraz ich tu wyprostujemy a co do roślinek- jak masz dobry towar to daj, że znać
kocica pisze:Witam po raz drugi panowie i pani dzięki za miłe powitanko.Ciesze się że nie jestem rodzynkiem.Coś jeszcze o mnie ok.ale krótko mam mały biznes roślinkowy i zielone oczy. Dobra wystarczy tych wynurzeń.Jeszcze raz dzięki za miłe przyjątko trzymajta się .Ciupcia damy rade chłopakom!
heheh mówiłam, że to swój:) damy rade im wszystkim zaraz ich tu wyprostujemy a co do roślinek- jak masz dobry towar to daj, że znać
Witam.
Ja jestem 67letnim przystojniakiem o widocznej łysinie i siwej brodzie z brzydkimi pinglami i niedokończonej trike...która zapierdalać będzie 200km/h.
Roślinki jak roślinki zdrowe kolorowe niestety ciężko strawne
Kocica pisz o co Ci naprawdę chodzi bo można odnieść wrażenie , że ten temat to jakaś prowokacja jest. Jeżeli ktoś chce być z nami musi być otwartym człowiekiem , musimy go poznać czytając jego posty w tematach trzech kół. Po co się rejestrować na forum tematycznym jak się nie ma nic do powiedzenia
custom pisze:Kocica pisz o co Ci naprawdę chodzi bo można odnieść wrażenie , że ten temat to jakaś prowokacja jest. Jeżeli ktoś chce być z nami musi być otwartym człowiekiem , musimy go poznać czytając jego posty w tematach trzech kół. Po co się rejestrować na forum tematycznym jak się nie ma nic do powiedzenia
Oby się nie okazało że Kocica to kocur jajcarz, brunet troszkę wyliniały
custom pisze:Kocica pisz o co Ci naprawdę chodzi bo można odnieść wrażenie , że ten temat to jakaś prowokacja jest. Jeżeli ktoś chce być z nami musi być otwartym człowiekiem , musimy go poznać czytając jego posty w tematach trzech kół. Po co się rejestrować na forum tematycznym jak się nie ma nic do powiedzenia
Kocica z wentylem
Takie coś na gnojnej było widziane.
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
Kocica z wentylem
Ale czy osioł po obcięciu uszu ,stanie się koniem wyścigowym
Kocica z wentylem
Ale czy osioł po obcięciu uszu ,stanie się koniem wyścigowym
Oj oj co się tak gorączkujecie ,pytacie to Wam odpowiadam! Robię rekonesans czy montować trajke solo czy raczej kupić gotowca.Wy faceci tacy niecierpliwi jesteście, dajcie trochę czasu na ogarnięcie tematu.Dobra teraz chciałabym wiedzieć czy zbiórka organizowana na dom dziecka odnosi się do placówki w Kórniku czy na inny dom dziecka? Gdyby chodziło o inną placówkę to prześlijcie mi namiary narka.
winda pisze:zbiórka dotyczy placówki w Kórniku to nie znaczy że jesteśmy ślepi na Inne Domy Dziecka.
jaką inną masz na myśli?
Nie mam innej ,chciałabym się dołączyć do waszej akcji i może spróbuje zorganizować jakąś zbiórkę wśród znajomych,tylko preferujecie gotówkę czy może są jakieś konkretne rzeczy potrzebne?