witam z okolic NT
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Re: witam z okolic NT
witaj witaj.
ostatni rzeczoznawca wytrzymał u nas tydzień. potem oddalił sie w bliżej nie określonym kierunku przy pomocy F13
ostatni rzeczoznawca wytrzymał u nas tydzień. potem oddalił sie w bliżej nie określonym kierunku przy pomocy F13
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
rzeczoznawca może Ci powiedzieć jak ma ksiązkowo wyglądać budowa, typu czystość spalin, głośność , nacisk na oś, brak ostrych krawędzi, atesty na oświetlenie, uprawnienia do spawania konstrukcji, itp itd
ALE PO HUJ Ci to ? będziesz brał np spawacza za 200 zł netto za godzinę ?
posłuchaj przedmówców - szkoda czasu i nerwów - to MY jesteśmy tu kopalnią wiedzy i przeszliśmy katorgi aby zarejestrować traje - to my interpretujemy przepisy i ustawy...... takie życie ......
Oczywiście są wyjątki - i tego Ci życzę aby rzeczoznawca był rozsądnym i praktycznym człowiekiem
Powodzenia
ALE PO HUJ Ci to ? będziesz brał np spawacza za 200 zł netto za godzinę ?
posłuchaj przedmówców - szkoda czasu i nerwów - to MY jesteśmy tu kopalnią wiedzy i przeszliśmy katorgi aby zarejestrować traje - to my interpretujemy przepisy i ustawy...... takie życie ......
Oczywiście są wyjątki - i tego Ci życzę aby rzeczoznawca był rozsądnym i praktycznym człowiekiem
Powodzenia

Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- bandit
- Kontakt:
Krzych, widzę że zaczynasz kombinować...pewnie Jacek albo Maciej z Redosu dali Ci namiar na Limana....
Dałem Ci nr telefonu do siebie, więc jak chcesz wszystko wiedzieć, odnosnie trajek to dzwoń, pogadamy, albo sie spotkamy i temat sie rozkmini.
Dałem Ci nr telefonu do siebie, więc jak chcesz wszystko wiedzieć, odnosnie trajek to dzwoń, pogadamy, albo sie spotkamy i temat sie rozkmini.
- krzych okolice NT
- Kontakt:
Dzięki , podoba mi się , że Ci się podobaDaj jakieś fotki swojej maszyny , tutaj każdy spragniony świeżej krwi.
fotki będą jak zacznie to jakoś wyglądać

- krzych okolice NT
- Kontakt:
masz rację bandit Redos mi tak powiedział. Dzięki za numer na pewno się dzisiaj z Tobą skontaktujebandit pisze:Krzych, widzę że zaczynasz kombinować...pewnie Jacek albo Maciej z Redosu dali Ci namiar na Limana....

- krzych okolice NT
- Kontakt:
numer z końcówką 002 jest mój, daj znać jak będziesz miał chwile to zadzwoniębandit pisze:Krzych, widzę że zaczynasz kombinować...pewnie Jacek albo Maciej z Redosu dali Ci namiar na Limana....
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
Bandit - poprowadź człowieka jedyna słuszna drogą bo wpoili mu jakieś głupoty. Rzeczoznawce na drzewo 

T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
- krzych okolice NT
- Kontakt:
zazdroszczę Wam optymizmu. Cały czas myślałem że bez rzeczoznawcy nie zacznę, ale ukazało się swiatełko w tuneluLuksky pisze:Bandit - poprowadź człowieka jedyna słuszna drogą bo wpoili mu jakieś głupoty. Rzeczoznawce na drzewo

-
- Kontakt:
Skoro nie ma różnicy, to po co przepłacać?
T F F T
A C A B
A C A B
- krzych okolice NT
- Kontakt:
Łatwo powiedzieć komuś kto ma to już za sobą. Ja dopiero zaczynamLuksky pisze:Skoro nie ma różnicy, to po co przepłacać?

- krobia
- Kontakt:
Na tym etapie to Ty olejkrzych okolice NT pisze:Łatwo powiedzieć komuś kto ma to już za sobą. Ja dopiero zaczynamLuksky pisze:Skoro nie ma różnicy, to po co przepłacać?

- krzych okolice NT
- Kontakt:
Jak już pisałem swiatełko w tunelu jest, oczywiscie to dzieki Wam. Oby tak dalejkrobia pisze:Na tym etapie to Ty olejkrzych okolice NT pisze:Łatwo powiedzieć komuś kto ma to już za sobą. Ja dopiero zaczynamLuksky pisze:Skoro nie ma różnicy, to po co przepłacać?rzeczoznawce!! Tu nikt nie zaczynał od niego a zobacz jakie piękne traje śmigają

-
- Kontakt:
krzych okolice NT pisze:Łatwo powiedzieć komuś kto ma to już za sobą. Ja dopiero zaczynamLuksky pisze:Skoro nie ma różnicy, to po co przepłacać?
Spokojnie. Melduj co robisz a bedziemy mówić - jak robic aby było dobrze

T F F T
A C A B
A C A B
- krzych okolice NT
- Kontakt:
W przyszłym tygodniu będa jakieś fotyLuksky pisze:krzych okolice NT pisze:Łatwo powiedzieć komuś kto ma to już za sobą. Ja dopiero zaczynamLuksky pisze:Skoro nie ma różnicy, to po co przepłacać?
Spokojnie. Melduj co robisz a bedziemy mówić - jak robic aby było dobrze

- mały
- Krótki opis: P/G.
- Kontakt:
Na forum jest około 25 maszyn a tylko jedna jest z opinią.

- krzych okolice NT
- Kontakt:
Mi na opini nie zalerzy, ale panowie w stacji diagnostycznej sie upieraja, jak uda sie to załatwic bez rzeczoznawcy to bedzie okmały pisze:Na forum jest około 25 maszyn a tylko jedna jest z opinią.![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
jak diagnosta się uprze, to bez opinii ani rusz
chyba że znajdziesz normalnego czyt. ludzkiego, diagnostę

Zasada nr 1: nie ma kurwa zasady!
Rob_Bull
Rob_Bull

- krzych okolice NT
- Kontakt:
Nie orientuje sie za dobrze, ale z diagnostami nie mam za dużego wyboru.rob_bull pisze:jak diagnosta się uprze, to bez opinii ani rusz![]()

- krobia
- Kontakt:
kRZYCHU ,mnie zastanawia jedna rzecz....dlaczego Ty przed rozpoczeciem budowy tak przejąłeś sie tym diagnosta???? Ty zacznij budowe,skończ i myśl o rejestracji.krzych okolice NT pisze:Nie orientuje sie za dobrze, ale z diagnostami nie mam za dużego wyboru.rob_bull pisze:jak diagnosta się uprze, to bez opinii ani rusz![]()
chyba że znajdziesz normalnego czyt. ludzkiego, diagnostęMoże ktos sie orientuje jak to jest w okolicach nowego tomysla, może na jakies stacji nie jest wymagana ta opinia
Przy takim toku rozumowania to Ty nigdy nie zbudujesz! Bo jeśli rozkminisz temat diagnosty to zaczniesz myslec czy komuś ja sprzedasz jak zachce Ci sie budować druga.... a pierwsza jeszcze nawet nie zaczęta!
nie zrozum mnie źle.Ja w zadnym przypadku nie chcę Cię strofowac ani tym bardziej urażać ale na tym etapie na jakim jesteś to nie czas na taki temat
- krzych okolice NT
- Kontakt:
Za póżno zacząłem czytac forum, teraz dzieki Wam wiem od czego zaczac, ale przez tego diagnoste prawie zrezygnowałem z dudowy trajki. Jutro spróbuje skontaktowac sie z Banditem i mam nadzieje ze wkoncu zaczne, na razie poszerzyłem tylko zbiornik paliwakrobia pisze:kRZYCHU ,mnie zastanawia jedna rzecz....dlaczego Ty przed rozpoczeciem budowy tak przejąłeś sie tym diagnosta???? Ty zacznij budowe,skończ i myśl o rejestracji.krzych okolice NT pisze:Nie orientuje sie za dobrze, ale z diagnostami nie mam za dużego wyboru.rob_bull pisze:jak diagnosta się uprze, to bez opinii ani rusz![]()
chyba że znajdziesz normalnego czyt. ludzkiego, diagnostęMoże ktos sie orientuje jak to jest w okolicach nowego tomysla, może na jakies stacji nie jest wymagana ta opinia
Przy takim toku rozumowania to Ty nigdy nie zbudujesz! Bo jeśli rozkminisz temat diagnosty to zaczniesz myslec czy komuś ja sprzedasz jak zachce Ci sie budować druga.... a pierwsza jeszcze nawet nie zaczęta!
nie zrozum mnie źle.Ja w zadnym przypadku nie chcę Cię strofowac ani tym bardziej urażać ale na tym etapie na jakim jesteś to nie czas na taki temat

-
- Kontakt:
Kolego gadaj z Banditem, przecież on jest z tych okolickrzych okolice NT pisze:Nie orientuje sie za dobrze, ale z diagnostami nie mam za dużego wyboru.rob_bull pisze:jak diagnosta się uprze, to bez opinii ani rusz![]()
zapraszam: www.zabytkowe-motocykle.eu
- foob
- Krótki opis: wszyscy wyprowadzeni w pole trafiają do lasu
- Kontakt:
witaj z okolic sanoka
a ja zrobie tak jak siergiej i na cholere mi papier u mnie na ulicy jest z 8 wynalazków na roznych podzespolach maluch serenka wsk junak avo smigaja po miasteczku a policja ich tylko poucza gadałem z drogówka co stoi nieraz obok niedaleko na ten temat a oni mi na to cyt; ''trzeba byc ludzkim dla ludzi''
a ja zrobie tak jak siergiej i na cholere mi papier u mnie na ulicy jest z 8 wynalazków na roznych podzespolach maluch serenka wsk junak avo smigaja po miasteczku a policja ich tylko poucza gadałem z drogówka co stoi nieraz obok niedaleko na ten temat a oni mi na to cyt; ''trzeba byc ludzkim dla ludzi''

- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Fajnie by tak było , ale jak trafisz na służbistę to wyjdzie taniej zarejestrować.foob pisze:witaj z okolic sanoka
Omne Trinum Perfectum.
- krzych okolice NT
- Kontakt:
Może orientuje się ktoś gdzie w okolicach NT mogę kupić rurę na rame ??? wydaje mi się że tylko Poznan, ale może się mylecustom pisze:Fajnie by tak było , ale jak trafisz na służbistę to wyjdzie taniej zarejestrować.foob pisze:witaj z okolic sanoka
- foob
- Krótki opis: wszyscy wyprowadzeni w pole trafiają do lasu
- Kontakt:
no własnie a ja nie amierzam tylko po mojej miescinie jezdziccustom pisze:Fajnie by tak było , ale jak trafisz na służbistę to wyjdzie taniej zarejestrować.foob pisze:witaj z okolic sanoka