witam z okolic NT
- krzych okolice NT
- Kontakt:
witam z okolic NT
witam z okolic Nowego Tomyśla. Mam zamiar zbudować trajke na podzespołach maluszka. Pod koniec miesiąca jestem umówiony z rzeczoznawcą. Liczę na waszą pomoc:)
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Re: witam z okolic NT
krzych okolice NT pisze:witam z okolic Nowego Tomyśla. Mam zamiar zbudować trajke na podzespołach maluszka. Pod koniec miesiąca jestem umówiony z rzeczoznawcą. Liczę na waszą pomoc:)
witam - czyli przez 30 dni zrobisz traje ?
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- slawek122
- Kontakt:
Witam z Lubicza
- Sulkyrider
- Krótki opis: Rekwizytor
- Kontakt:
Witaj. A kolejkę w WK po odbiór dowodu też już zaklepałeś?
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
T F F T
-
- Kontakt:
Tarnów wita
t

t
- krzych okolice NT
- Kontakt:
zaczynam od rzeczoznawcy żeby uniknąć niepotrzebnych wydatków, bo w stacji diagnostycznej powiedzieli ze tak będzie najprościej
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
- krzych okolice NT
- Kontakt:
a moze miał ktoś do czynienia z rzeczoznawcą Limanem?
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
Witam 

Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
- krzych okolice NT
- Kontakt:
witam custom. podobają mi się wszystkie trajki ale twoja szczególnie przednie zawieszenie będę miał bardzo podobne do Twojego:)
- maciey
- Kontakt:
Wazeliną zaleciało.Główkę potrzebujesz?krzych okolice NT pisze:witam custom. podobają mi się wszystkie trajki ale twoja szczególnie przednie zawieszenie będę miał bardzo podobne do Twojego:)

Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
- krobia
- Kontakt:
No to jak rzeczoznawca Cię pokieruje w jaki sposób i z jakich materiałów masz robić to uważaj żebyś zakręt wyrobił...z kasąkrzych okolice NT pisze:zaczynam od rzeczoznawcy żeby uniknąć niepotrzebnych wydatków, bo w stacji diagnostycznej powiedzieli ze tak będzie najprościej

Rzeczoznawców to masz tu na forum

krobia pisze:No to jak rzeczoznawca Cię pokieruje w jaki sposób i z jakich materiałów masz robić to uważaj żebyś zakręt wyrobił...z kasąkrzych okolice NT pisze:zaczynam od rzeczoznawcy żeby uniknąć niepotrzebnych wydatków, bo w stacji diagnostycznej powiedzieli ze tak będzie najprościej![]()
Rzeczoznawców to masz tu na forumJeśli będziesz robił w/g wskazówek chłopaków to ten Twój miejscowy rzeczoznawca bedzie mógł z wrażenia sobie tylko fałdki na jajkach policzyć
I atest na spawy musisz mieć

- krzych okolice NT
- Kontakt:
tylko powiedzieli mi ze jak zrobie to bez niego to jej nie zarejesrtujedark pisze:krobia pisze:No to jak rzeczoznawca Cię pokieruje w jaki sposób i z jakich materiałów masz robić to uważaj żebyś zakręt wyrobił...z kasąkrzych okolice NT pisze:zaczynam od rzeczoznawcy żeby uniknąć niepotrzebnych wydatków, bo w stacji diagnostycznej powiedzieli ze tak będzie najprościej![]()
Rzeczoznawców to masz tu na forumJeśli będziesz robił w/g wskazówek chłopaków to ten Twój miejscowy rzeczoznawca bedzie mógł z wrażenia sobie tylko fałdki na jajkach policzyć
- krobia
- Kontakt:
Kto Ci tak powiedział???krzych okolice NT pisze:tylko powiedzieli mi ze jak zrobie to bez niego to jej nie zarejesrtujedark pisze:krobia pisze:No to jak rzeczoznawca Cię pokieruje w jaki sposób i z jakich materiałów masz robić to uważaj żebyś zakręt wyrobił...z kasąkrzych okolice NT pisze:zaczynam od rzeczoznawcy żeby uniknąć niepotrzebnych wydatków, bo w stacji diagnostycznej powiedzieli ze tak będzie najprościej![]()
Spotkać sie zawsze możesz,zapamietaj dokładnie jego wytyczne i nie omieszkaj podzielić się tymi jakże zacnymi wiadomościami z nami

A koniec będzie taki ,że większość prwadopodobnie Ci napisze,że masz go olać i robić tak jak Ci tu na forum bedą sugerować

- krzych okolice NT
- Kontakt:
to nie wazelina tylko uprzejmośćmaciej pisze:Wazeliną zaleciało.Główkę potrzebujesz?krzych okolice NT pisze:witam custom. podobają mi się wszystkie trajki ale twoja szczególnie przednie zawieszenie będę miał bardzo podobne do Twojego:)![]()

- krzych okolice NT
- Kontakt:
No to jak rzeczoznawca Cię pokieruje w jaki sposób i z jakich materiałów masz robić to uważaj żebyś zakręt wyrobił...z kasą![]()
tylko powiedzieli mi ze jak zrobie to bez niego to jej nie zarejesrtuje
Kto Ci tak powiedział???
Spotkać sie zawsze możesz,zapamietaj dokładnie jego wytyczne i nie omieszkaj podzielić się tymi jakże zacnymi wiadomościami z nami![]()
A koniec będzie taki ,że większość prwadopodobnie Ci napisze,że masz go olać i robić tak jak Ci tu na forum bedą sugerować
wiedzą na pewno sie podziele

- maciey
- Kontakt:
Święte słowa. Jak przy dłutowaniu nie będzie ginekologa to dziecka ci nie zameldująkrzych okolice NT pisze: tylko powiedzieli mi ze jak zrobie to bez niego to jej nie zarejesrtuje

-
- Kontakt:
Krzychu poczytaj trochę jak przebiega rejestracja, bo zanim ni trafiłem na to forum to już przeczytałem w internecie że materiał na trajkę ma mieć atest NASA ,spawy są prześwietlane,a silnik musi być po ekg i rezonansie magnetycznym ,nie wspomnę o badaniach psychiatrycznych właściciela trajki

-
- Kontakt:
Witam i pozdrawiam z Poznania. 

Najbardziej cenie ludzi ,dla których słowo ma większą wartość od pieniądza !
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
Maciejmaciej pisze:Święte słowa. Jak przy dłutowaniu nie będzie ginekologa to dziecka ci nie zameldująkrzych okolice NT pisze: tylko powiedzieli mi ze jak zrobie to bez niego to jej nie zarejesrtuje![]()

Bay
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
maciej pisze:Święte słowa. Jak przy dłutowaniu nie będzie ginekologa to dziecka ci nie zameldująkrzych okolice NT pisze: tylko powiedzieli mi ze jak zrobie to bez niego to jej nie zarejesrtuje![]()
nieeeeeee, kurcze nieeeeee, odpadlem...Maciej tak nie mozesz - teraz mnie stara bedzie wyzywac ze stół oplułem..
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Dzięki , podoba mi się , że Ci się podobakrzych okolice NT pisze:witam custom. podobają mi się wszystkie trajki ale twoja szczególnie przednie zawieszenie będę miał bardzo podobne do Twojego:)

Omne Trinum Perfectum.