Mam identyczną ramę i niedługo pójdzie do przeróbki ale na dwukółkę ( ze względu na Wiktora nie wspomnę o silniku

Bardzo fajna linia.
Podoba mi się.Czekam na efekty końcowe.
Tak i to bardzo można powiedzieć, że dla wózkowicza to do potęgi n-tejJockey pisze:Szybko Ci ta robota idzie. Jak już stoi na kołach i można usiąść, to gęba się śmieje, co nie?
Tak, w momencie samego spawania poziomy były kilkukrotnie sprawdzane ale gdybym zauważył, że tył siadł to trochę bym siodło te 2-3cm niżej posadowił. Teraz już tak musi zostać. Chciałem ze względó estetycznych ale przede wszystkim wygody przy przesiadaniu posadowić ją jak najniżej Założyłem sobie prześwit bez obciążenia na 14 cm a tak jest 14 ale w pozycji obciążonej.Jockey pisze:W momencie spawania przodu z tyłem to powinieneś mieć wypoziomowaną tylną belkę, a nie koła.
Koła, to wypoziomujesz później na drążkach, a teraz to one nie mają znaczenia, czy się rozkraczyły czy nie.
Oil u mnie to też dopiero początki, naprawdę nie wiem co dalej mnie czeka - droga jeszcze daleka. Nie tak dawno marzyłem żeby mieszkać w Twoich okolicach ze względu na zagęszczenie wykonawców trajek, może któryś z chłopaków w Twoich okolicach by Ci pomógł.Oil pisze:a ja mam przez ciebie dola bo moja jeszcze nie gotowa pieprzone choroby sorki za słowa
Nigdy nie jeździłem na trajce to nie wiem jak to będzie wyglądało z tym trzymaniem bocznym.winda pisze:znam się na wózkach. ten ze zdjęcia to z epoki " wczesny gierek".
Oil buduje wolno ale ma zawzięcie. Mało kto tnie piłka do metalu. Podziwiam go za to i jak chłopina skończy, będe cieszyl sie jak dziecko.
Vulcan. Pewnie Cie pytałem.... nie potrzebujesz podparcia bocznego na tym siedzeniu w trajce? jak tam twoje mięśnie grzbietowe i brzucha?
nie udolne leczenie przez lekarzy dyskopatii zaniku mięśni kręgosłupa rozszczepu itp itdvulcan pisze:Nie no jeszcze raz wpisałem Gorzów Wielkopolski w google maps i o tym rejonie myślałem.
Jeśli nie jest to dla Ciebie krępujące - jakie choroby Cię dopadają?.
Zdrowia Oil - trzymaj się!
Jestem pewny, że spotkamy się na trasie na własnych trajeczkach.
Jesteś WIELKI chłopie!!! SzacunOil pisze:nie udolne leczenie przez lekarzy dyskopatii zaniku mięśni kręgosłupa rozszczepu itp itdvulcan pisze:Nie no jeszcze raz wpisałem Gorzów Wielkopolski w google maps i o tym rejonie myślałem.
Jeśli nie jest to dla Ciebie krępujące - jakie choroby Cię dopadają?.
Zdrowia Oil - trzymaj się!
Jestem pewny, że spotkamy się na trasie na własnych trajeczkach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość