Socrates pisze:Witam z Grudziądza i pamiętaj zrób jedną ale od razu dobrze bo jak nie to będziesz robił tak jak my
Hmmm...no nie wiem czy masz racje Znam Was od jakiegoś czasu.macie zajebiste maszyny i co? I każdy po zakończeniu budowy ,albo i wcześniej myśli już o drugiej,trzeciej.... Chyba nie da się zrobieć idealnej maszyny Zawsze można coś jeszcze przerobić,ulepszyć,dopracować...albo cxałkowicie zmienić koncepcje
Obojętnie jak sie dokładnie zrobi to zawsze pozostaje niedosyt,zawsze jest czegoś za mało i coś można poprawic,tacy ludzie jak wy i ja to nieustanni budowniczy którzy cale życie gonią za ideałem i im wiecej sprzętów robią tym większy niedostyt mają
MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA
Socrates pisze:Witam z Grudziądza i pamiętaj zrób jedną ale od razu dobrze bo jak nie to będziesz robił tak jak my
Hmmm...no nie wiem czy masz racje Znam Was od jakiegoś czasu.macie zajebiste maszyny i co? I każdy po zakończeniu budowy ,albo i wcześniej myśli już o drugiej,trzeciej.... Chyba nie da się zrobieć idealnej maszyny Zawsze można coś jeszcze przerobić,ulepszyć,dopracować...albo cxałkowicie zmienić koncepcje
maciej82 pisze:Obojętnie jak sie dokładnie zrobi to zawsze pozostaje niedosyt,zawsze jest czegoś za mało i coś można poprawic,tacy ludzie jak wy i ja to nieustanni budowniczy którzy cale życie gonią za ideałem i im wiecej sprzętów robią tym większy niedostyt mają
Macie rację, ale zdradzę wam pewna tajemnicę... największy fan w tej całej zabawie to właśnie budowanie, to jest coś takiego, że jak zaczniesz i Cię to kreci to wyszukujesz sobie coraz to nowe wyzwania, a to mocniejszy silnik, a to silnik z przodu, a to inne zawieszenie, a to odjechany zbiornik ...i tak budujesz drugą... , trzecią...
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
Z tego co się orientuję to żeliwny blok więc trochę ciężki, ale Winda ma coś koło tego i śmiga. Dla mnie dobry silnik do takiej trajki to motocyklowy od BMW R1200 ale trochę drogi i na razie boję się w to zainwestować.