MaszaMadafaka i jego Kruszynka
Regulamin forum
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
Tutaj zamieszczamy zdjęcia i opis swojej trajki.
Napisz jak budowałeś swoją maszynę, jakie wykorzystałeś podzespoły, jakie napotkałeś trudności, czy i kto Ci pomagał, co planujesz jeszcze zmienić itp. Mile widziany link do galerii zdjęć i filmów.
OPISY TYLKO JEŻÐŻĄCYCH TRAJEK
Wszelkie inne posty będą usuwane.
- MaszaMadafaka
- Kontakt:
MaszaMadafaka i jego Kruszynka
Silnik 1600 VW Ogórek, skrzynia garbus.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
zamiast ćpać wcinaj nać
-
- Krótki opis: NO BAR, TO FAR
- Kontakt:
Re: MaszaMadafaka i jego Kruszynka
Gdzieś już ją na necie widziałem, albo na allegro, albo na fotach ze zlotu w skarżysku
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- MaszaMadafaka
- Kontakt:
Dokładnie.Była i na Allegro i... do piątku w Skarżysku ))
zamiast ćpać wcinaj nać
-
- Kontakt:
Ładna trajka masz to o czym marzyłeś. Napisz jakie wrażenia z jazdy nowym nabytkiem.
- zetor
- Member
- Kontakt:
gratuluje, miłej zabawy
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
- MaszaMadafaka
- Kontakt:
Dziękuję.Pierwsze wrażenia?O rany, nie wiem jak to powiedzieć Zacznę od strony technicznej.Roztrojenie raźni.Spróbuję.
Po pierwsze:
Zawodowo jeżdżę samochodem od 15 lat.Wyuczone odruchy - lewa noga sprzęgło, prawa ręka zmiana biegów, prawa noga gaz.I tak w kółko.A tu nagle roszada - lewarek biegów z lewej strony, gaz w prawej ręce, sprzęgło pod lewą nogą(tu akurat ok) Jako że kupiłem trike 200 km od domu musiałem szybko się nauczyć jak tym dojechać do celu.Początki były naprawdę trudne, po dwóch kilometrach przez centrum(częsta zmiana biegów) chciałem się wrócić i oddać traję z powrotem.Ale już po 30km w 80% opanowałem bestię i ...orgazm.
PS. Ale ku potomności - wstawienie lewarka biegów po lewej stronie traji - to najlepsze rozwiązanie! Nie wyobrażam sobie prawą ręką zmieniać biegi i prawą ręką trzymać manetkę gazu?To wogóle możliwe?
Po drugie:
Od paru lat jeździłem jednośladami - hamulec pod prawą ręką, sprzęgło pod lewą itd. A tu nagle brak cięgieł na kierownicy.Przez pierwsze kilkanaście km łapałem odruchowo rękoma na przemian sprzęgło i hamulec.
Po trzecie:
Technika pokonywania zakrętów, omijania pojazdów,pieszych etc...
Znów te cholerne wyuczone odruchy - przykład - jedziesz, przed tobą stojący po prawej stronie zaparkowany samochód.Twoje oczy do mózgu przesyłają perspektywę - po prawej stronie samochód, przed tobą kierownica i jedno(!!!) przednie koło, więc mózg i twoje przyzwyczajenie podpowiadają że za tobą w motorku jest również ...jedno koło i próbujesz to ominąć łukiem jednoślada i tu może dojść do niespodzianek.Na szczęście takich uniknąłem ale złapałem się na tym że byłem za blisko omijanej/wyprzedzanej przeszkody.
Nie chcę żeby to zabrzmiało jak "o qrcze, tym się nie da jeździć" Nie, pytałeś mnie o PIERWSZE wrażenia.Takie były przez pierwsze kilometry.Później już jak powolny, nakręcający się orgazm Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
A dzisiaj już puściłem się na Kraków i ...gęsia skóra!
PS.Tylko to przednie koło przy jedynce i dwójce nie bardzo trzyma podłoże
Rozpisałem się....
Po pierwsze:
Zawodowo jeżdżę samochodem od 15 lat.Wyuczone odruchy - lewa noga sprzęgło, prawa ręka zmiana biegów, prawa noga gaz.I tak w kółko.A tu nagle roszada - lewarek biegów z lewej strony, gaz w prawej ręce, sprzęgło pod lewą nogą(tu akurat ok) Jako że kupiłem trike 200 km od domu musiałem szybko się nauczyć jak tym dojechać do celu.Początki były naprawdę trudne, po dwóch kilometrach przez centrum(częsta zmiana biegów) chciałem się wrócić i oddać traję z powrotem.Ale już po 30km w 80% opanowałem bestię i ...orgazm.
PS. Ale ku potomności - wstawienie lewarka biegów po lewej stronie traji - to najlepsze rozwiązanie! Nie wyobrażam sobie prawą ręką zmieniać biegi i prawą ręką trzymać manetkę gazu?To wogóle możliwe?
Po drugie:
Od paru lat jeździłem jednośladami - hamulec pod prawą ręką, sprzęgło pod lewą itd. A tu nagle brak cięgieł na kierownicy.Przez pierwsze kilkanaście km łapałem odruchowo rękoma na przemian sprzęgło i hamulec.
Po trzecie:
Technika pokonywania zakrętów, omijania pojazdów,pieszych etc...
Znów te cholerne wyuczone odruchy - przykład - jedziesz, przed tobą stojący po prawej stronie zaparkowany samochód.Twoje oczy do mózgu przesyłają perspektywę - po prawej stronie samochód, przed tobą kierownica i jedno(!!!) przednie koło, więc mózg i twoje przyzwyczajenie podpowiadają że za tobą w motorku jest również ...jedno koło i próbujesz to ominąć łukiem jednoślada i tu może dojść do niespodzianek.Na szczęście takich uniknąłem ale złapałem się na tym że byłem za blisko omijanej/wyprzedzanej przeszkody.
Nie chcę żeby to zabrzmiało jak "o qrcze, tym się nie da jeździć" Nie, pytałeś mnie o PIERWSZE wrażenia.Takie były przez pierwsze kilometry.Później już jak powolny, nakręcający się orgazm Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
A dzisiaj już puściłem się na Kraków i ...gęsia skóra!
PS.Tylko to przednie koło przy jedynce i dwójce nie bardzo trzyma podłoże
Rozpisałem się....
zamiast ćpać wcinaj nać
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
gratulki kolego, no i szerokości życzę
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- budyn
- Krótki opis: Maczeta !
- Kontakt:
Junkers ale to tez cie czeka i o tym niewieszjunkers pisze:gratulki kolego, no i szerokości życzę
Bay
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Budyń jak zwykle szyfrembudyn pisze:Junkers ale to tez cie czeka i o tym niewieszjunkers pisze:gratulki kolego, no i szerokości życzę
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- winda
- Secretary
- Kontakt:
gratuluje.
fajny opis pierwszych wrażeń. obrazowy. az przypomniałem sobie swoje pierwsze jazdy
fajny opis pierwszych wrażeń. obrazowy. az przypomniałem sobie swoje pierwsze jazdy
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
i o to tu chodzi - jazda trike to zupełnie nowe piękne doznanie
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
-
- Kontakt:
to kazda kolejna jazda jest mniej satysfakcjonujaca???
... do przodu wciąż jedź...
- winda
- Secretary
- Kontakt:
to jak z pierwszy seksem. setny też jest przyjemny
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
No dobra panowie , Trajka fajna wrażenia zajebiste
a gdzie ta kuzynka ?
a gdzie ta kuzynka ?
Omne Trinum Perfectum.
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
Winda pitulisz głupoty. Z Customem było zajebiście za pierwszym razem ale za drugim z Wiktorem....porzucił mniewinda pisze:to jak z pierwszy seksem. setny też jest przyjemny
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
Niekoniecznie z tą samą...
-
- Krótki opis: Życie to piękne, ludzie są wspaniali...
- Kontakt:
winda pisze:to jak z pierwszy seksem. setny też jest przyjemny
to ja jakis inny jestem. Za piątym razem juz mi sie chce odmiany i jak nie ma drugiej dziurki to jest rozwod. ZNaczy sie tak bylo kiedys
T F F T
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
-
- Kontakt:
opowiadaj pierdoły dojdzie do żony i będziesz chodził z oklepaną maskąLuksky pisze:winda pisze:to jak z pierwszy seksem. setny też jest przyjemny
to ja jakis inny jestem. Za piątym razem juz mi sie chce odmiany i jak nie ma drugiej dziurki to jest rozwod. ZNaczy sie tak bylo kiedys
- bandit
- Kontakt:
Masza Gratulacje z zakupu! Oby Ci dobrze służyła!
- winda
- Secretary
- Kontakt:
ale trajka ma duzo dziurekLuksky pisze:winda pisze:to jak z pierwszy seksem. setny też jest przyjemny
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- MaszaMadafaka
- Kontakt:
HeHe... Szczerze mówiąc to mi ulżyło bo myślałem że tylko mi się wszystko z dupą kojarzy
zamiast ćpać wcinaj nać
-
- Krótki opis: NO BAR, TO FAR
- Kontakt:
MaszaMadafaka pisze: PS.Tylko to przednie koło przy jedynce i dwójce nie bardzo trzyma podłoże
....
Dawaj filmik jak latasz z kółkiem w górze
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- MaszaMadafaka
- Kontakt:
Czarek z tym lataniem to może przesada...Ale powiedzmy że unosi sie nad chodnikiem na 15cm A może i wyżej ale narazie się boje docisnąć manetkę. :/
zamiast ćpać wcinaj nać
-
- Kontakt:
Czesc Super trajeczka !!! I exstra opis pierwszych wrazen mysle ze jak wkoncu swoja skonczetez beda podobne a co do doznan i porownan do sex-u to zawsze smakuje ale nie zawsze z ta sama partnerka HAHAHAHAHAH
FIREMAN