Trajka dla Artura

Tutaj reklamujemy swoje usługi, godne polecenia warsztaty oraz piętnujemy badziewie i zdzierców.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Argenet
Kontakt:

Trajka dla Artura

Post autor: Argenet »

cześć!

piszę do Was w nietypowej sprawie. rozmawiałam już przez telefon z Windą, który starał się mi pomóc, ale pomyślałam, że może przez szersze grono forum uda mi się więcej zdziałać i mam nadzieję, że nie będziecie mieć mi za złe :)

organizujemy w Trójmieście akcję o charytatywnym charakterze. mamy motocyklistę, Artura, który w wyniku wypadku kilka lat temu stracił nogę. jest pełnym życia gościem, już znowu samodzielnie jeździ samochodem, no i marzy i powrocie na motocykl. zamierza sobie złożyć własną trajkę, ale to jeszcze trochę potrwa. tymczasem chcemy zorganizować dla niego coś w rodzaju zlotu czy parady już teraz, w październiku - i potrzebujemy do tego pożyczyć dla niego trajkę. problem z tym, że potrzebuje, aby miała automatyczną skrzynię biegów.

czy ktoś z Was posiada taką machinę i mógłby ją udostępnić na jeden dzień, na warunkach do dogadania?

z góry dzięki i pozdrawiam Was ciepło! <3
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2018, 12:07 przez Argenet, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
andrzejqs
Kontakt:

Re: Trajka dla Artura

Post autor: andrzejqs »

Raczej nie ma takich odważnych na wypożyczenie mało kto się rozstaje swoją trajką prędzej ktoś by się znalazł na wypożyczenie razem z kierownikiem.

Pozostają wypożyczalnie np. ta nawet blisko.

http://www.kakol.gd.pl/oldsmobile/index ... 38&lang=pl
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić :-) .
Awatar użytkownika
adaśko
Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
Kontakt:

Post autor: adaśko »

CHyba raczej chodzi o trajkę z Automatyczną skrzynią biegów
Wypożyczalnia to chyba najlepszy wybór
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
Awatar użytkownika
Argenet
Kontakt:

tak, oczywiście, problem że szukamy automatu :)

napisałam do tej wypożyczalni którą podlinkowałeś. kojarzycie jeszcze jakieś?
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

Wczoraj miałem telefon od znajomego. Okazuje się że to dla niego robicie tą akcję :mrgreen:
Człowiek ten był moim gościem w Silverado. Wszyscy go widzieli. Młody chłopak z protezą nogi. Jaki ten świat mały :mrgreen:
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Awatar użytkownika
Argenet
Kontakt:

słuchajcie, event już stoi, pod tym adresem:
https://www.facebook.com/events/1886852004736313/

nie udało nam się wciąż znaleźć trajki w automacie. myśleliśmy o przesunięciu akcji na wiosnę, ale nie wiemy czy wtedy Artur skończy już robić swoją trajeczkę - więc uznaliśmy, że zostajemy na dacie październikowej i postaramy się zrobić jak najwięcej, żeby mu ten proces ułatwić!

wszyscy, którzy znają się na trajkach, mogliby pomóc - w poradach, doborze części, dalszych poszukiwaniach motocyklu do wypożyczenia na 13 X - zapraszamy na event. wjazd na Autodrom za free :D dołączajcie, przyjeżdżajcie swoimi trajkami. chcemy żeby Artur miał okazję pooglądać te sprzęty, przymierzyć się do nich, jednym słowem zbieramy mu obstawę :)
ODPOWIEDZ