Wystawa Monachium 14.02.2015

Opisz nam gdzie byłeś, co przeżyłeś, co widziałeś
ODPOWIEDZ
helloween
Kontakt:

Wystawa Monachium 14.02.2015

Post autor: helloween »

Świeżuchne fotki z wystawy Monachijskiej. Nic nowego nie było,ale warto pojechać i chociaż oko nacieszyć kiedy na dworze śnieg i zimno jak sk....syn!
Na kilku zdjęciach moja Pani testowała pędzidła. Stwierdziła że najlepiej się czuła na HD Dyna Low Rider i takiego mam jej kupić. Jasne! już się rozpędziłem :mrgreen: Mój faworyt to HD Electra CVO Tri Glide,albo na przykład ten zielono-czarny bagger.
Jak zwykle pełno stoisk z łachami,butami (zajebiste kowbojki w różnych fasonach,kolorach,zdobieniach i różnej skóry -nawet wężowej. cena od 330€ za parę :mrgreen: ),kaskami,biżuterią,oponami i przeróżnymi gadżetami. Tego nie uwieczniałem. Od groma plastików (bleee),więc moja 14 letnia córcia wsiąkła w celu samodzielnego oglądania i dosiadania sprzętów.
W zasadzie widziałem to wszystko dwa lata temu,ale chociaż troche w siodle posiedziałem i czas przeleciał...
Miłego oglądania.

https://plus.google.com/106581066042415 ... 2415540571
jozim
Krótki opis: Zen
Kontakt:

Re: Wystawa Monachium 14.02.2015

Post autor: jozim »

Piekne sprzety a gdzie traj naszego PITERA pierwsze miejsce gwarantowane !!!!! :) :) :P
Awatar użytkownika
kowall
Sergeant
Sergeant
Kontakt:

Post autor: kowall »

Kuźwa,kuźwa,kuźwa ,jestem od miesiąca w Monachium jeździmy do domu co dwa tygodnie i teraz nie zjeżdżaliśmy byłem tu na miejscu i nic nie wiedziałem o żadnej wystawie nie było żadnych plakatów (przynajmniej Ja nie widziałem) żadnej reklamy-szkoda :evil:
helloween
Kontakt:

Post autor: helloween »

Kowall a co robisz w weekend? Mam niedaleko,można by zwiedzić Monachijskie piwiarnie,muzeum BMW...
Awatar użytkownika
kowall
Sergeant
Sergeant
Kontakt:

Post autor: kowall »

helloween pisze:Kowall a co robisz w weekend? Mam niedaleko,można by zwiedzić Monachijskie piwiarnie,muzeum BMW...
Tak jak pisałem jeździmy co dwa tygodnie teraz siedziałem tu w Niemczech więc w sobotę walimy do domu i siedzimy cały tydzień w domu- może w końcu uda mi się skończyć chociaż jeden błotnik :wink: - tak więc niestety może kiedyś indziej.
ODPOWIEDZ