Witam
przypadkiem znalazłem się na raczej mini zlocie zabytkowych motocykli i samochodów w Tokarni pozwolę sobie wrzucić kilka fotek bo chyba warto przypomnieć sobie troszkę historie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bardzo fajnie że takie fotki wrzuciłeś . Pięknie jest powspominać , jak moim marzeniem było przejechać się Junakiem tatowego kolegi.
Kurwa wzruszyłem się
ja pierdole.jaka ta k-750 z przyczepka z dwóch koszy skundlona.na zlot militarny sie nadaje ale na zabytek to by sie przydał jakis % orginalnoscie.ale na kolana rzuca dniepr co na zbiorniku ma napisane suzuki
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Ta Czajka była kiedyś na Lubelskim Rajdzie pojazdów zabytkowych. Autko marzenie, a duży fiat, który stał przy nim (milicyjny) wydawał się jakiś mały. Właściciel mówił, że ta Czajka mu paliła 30 litrów
Bez Gwiazdy nie ma jazdy 88' Mercedes W124 260E 160KM - SPRZEDAM 3500zł do neg.
86' WSK 125
88' CZ 350 472.6
91' Opel Vectra A C16NZ
COROLLA E9 HTB 1.3 & OMEGA A CARAVAN 2.3D - sprzedam wszystkie części
Remont quada 125cc samoróbki rozpoczęty
Arczi! A nie byłeś przypadkiem wcześniej na zlocie w Pińczowie? Patrzę w profil - Gruszka k.Zagnańska.To rzut beretem od Skarżyska! Możemy mieć masę wspólnych znajomych!!
Fakty zazwyczaj są proste.Świetnie nadają się do naginania...
mateo pisze:Arczi! A nie byłeś przypadkiem wcześniej na zlocie w Pińczowie? Patrzę w profil - Gruszka k.Zagnańska.To rzut beretem od Skarżyska! Możemy mieć masę wspólnych znajomych!!
niestety nie byłem i żałuję ale postanawiam poprawę przez skarżysko dość często przejeżdżam jak lecę na wawe co do znajomych niewykluczone że mamy wspólnych
może kogoś zainteresuje . Witam. Mam państwu do zaoferowania zabytkowy motor jakim jest JAWA 250. Motor posiada wszystkie oryginalne części z wyjątkiem siedzenia, które jest od jawy 350. Rok produkcji to 1960. Nie posiadam na niego papierów. Cena jaka mnie interesuje to 1000zł. Cena oczywiście podlega negocjacji. Zapraszam do oglądania zdjęć oraz zachęcam do kupna
powrót do listy ogłoszeń
GALERIADANE KONTAKTOWEDodał: Judyta
Email: dysiaczek18@
heheh jaki odzew
prawie wszystko na sprzedaz
Warszawa zaklepana
reszte pytań będe realizował osobno na pw
a ceny wszystko do ustalenia
za rozsadna cene do sprzedania wszystko
"żyj a nie istniej"
"Nie ważne ile razy upadasz.
ważne, że potrafisz pić na leżąco"
zetor pisze:heheh jaki odzew
prawie wszystko na sprzedaz
Warszawa zaklepana
reszte pytań będe realizował osobno na pw
a ceny wszystko do ustalenia
za rozsadna cene do sprzedania wszystko
rozsadna cena za kuchnioe to ile? 1000; 2000; 5000; 500?????
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."