Kominy na wydechy.
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Kominy na wydechy.
Mam pytanie. Gdzie i za jakie pieniądze można kupić kominy na wydechy? Jaki byłby problem z ich montażem na wydechach Garbusa 1,3 z tłumnikami T1 Buggy + Trike podwójne. Moje tłumniki są dość nadgryzione przez czas ( chromy przyjarane i małe wżery rdzy przy wylotach ) . W sklepie Garbusowy nowe kosztują 752 zety komplet. Teraz nie wiem czy kupić nowe, czy poprawić ich wygląd montując kominy na wylotach. Co Wy o ty myślicie?
- Rob_trike
- President
- Krótki opis: Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg
- Kontakt:
Re: Kominy na wydechy.
rob z kwasu+poler - jak u mnie ( fota ) - oczywiscie długość dobierasz pod Twoją trike ... koszt to kilka stówek 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeśli się cofam …. To po to by wziąć rozbieg.
- agramer1966
- Krótki opis: *ASSISTANCE*
- Kontakt:
Wszystki mają kominki ... zrób coś innego 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga: światełko na końcu tunelu jest wyłączone z powodu oszczędzania energii.
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Nie mówię, że te kominki aż tak bardzo mi się podobają . Wydechy które mam nie są brzydkie i też mają swój urok. Mam zamontowane jak na ostatnim zdjęciu. Problem w tym, że mam obawę iż próba ich odnowienia będzie mało co tańsza niż zakup nowych.
-
- Krótki opis: *TRAJKERS*
- Kontakt:
Daj kolego jakies foty Twojej trajki jaka masz nowy model czy moze stary?wataha_zeberko pisze:Nie mówię, że te kominki aż tak bardzo mi się podobają . Wydechy które mam nie są brzydkie i też mają swój urok. Mam zamontowane jak na ostatnim zdjęciu. Problem w tym, że mam obawę iż próba ich odnowienia będzie mało co tańsza niż zakup nowych.
- wataha_zeberko
- Kontakt:
Na pewno zamieszczę fotki.Tyle, że trajkę z garażu muszę wyprowadzić i coś cyknąć. Wcześniej o ty nie pomyślałem. Jest to raczej stary model z 92 roku Trike BOOM. Trochę podobna do fabrycznej REWACO.Devil pisze:Daj kolego jakies foty Twojej trajki jaka masz nowy model czy moze stary?wataha_zeberko pisze:Nie mówię, że te kominki aż tak bardzo mi się podobają . Wydechy które mam nie są brzydkie i też mają swój urok. Mam zamontowane jak na ostatnim zdjęciu. Problem w tym, że mam obawę iż próba ich odnowienia będzie mało co tańsza niż zakup nowych.
-
- Krótki opis: *TRAJKERS*
- Kontakt:
jak 92 to wiem jaka bo znajomu ma wlasnie Booma z 91 mysle ze to bedzie to samo