custom pisze:
Tym razem poldka nie zobaczysz Wisienka .
nie będzie poldka ? a tak fajnie flaszka zawsze stała na pace
japierdole - ja tez tylko to pamiętam z tego Poldka
ja z poldka jeszcze pamiętam jak Custom koncertowo wybił tylna szybe w kabinie, bo zapomniał ze zamontował mini tłumiki i cofnął trają aż do środka kabiny
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
custom pisze:
Tym razem poldka nie zobaczysz Wisienka .
nie będzie poldka ? a tak fajnie flaszka zawsze stała na pace
japierdole - ja tez tylko to pamiętam z tego Poldka
ja z poldka jeszcze pamiętam jak Custom koncertowo wybił tylna szybe w kabinie, bo zapomniał ze zamontował mini tłumiki i cofnął trają aż do środka kabiny
ostatnie Babki?
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
Ja mam najzwykleszą za punkty z orlenu, na przyssawkę trzyma do 160, powyżej mi odpadła. Jak kropi, to nie jej nie będzie a jak jest ulewa, to w więkoszści i tak się robi postuj. A tak szczerze, jak zalejesz nawi za 100 zł będzie Ci żal???????
custom pisze:Ma ktoś w traji nawigację samochodową ? Samochodową , bo motocyklowe są kurewnie drogie .
Czy zdaje to egzamin i czy nie spada ?
ja mam teraz samochodową, kupiłem do tego pokrowiec z uchwytem (do motocykla) oraz motocyklową ''zapalniczkę'' żeby gdzieś tą nawigację podłączyć. Specjalnie to kurestwo kupiłem, żeby przez ten jebany poznań trafić do babek
custom pisze:Ma ktoś w traji nawigację samochodową ? Samochodową , bo motocyklowe są kurewnie drogie .
ja mam teraz samochodową, kupiłem do tego pokrowiec z uchwytem (do motocykla) oraz motocyklową ''zapalniczkę'' żeby gdzieś tą nawigację podłączyć. Specjalnie to kurestwo kupiłem, żeby przez ten jebany poznań trafić do babek
Czarek , daj namiary na te fanty . kupię to samo i po sprawie.
Czarek , daj namiary na te fanty . kupię to samo i po sprawie.
pokrowce z uchwytem, tylko najpierw musisz mieć nawigację, albo kupić pasującą bo są 2 opcje rozmiarów tych pokrowców 4.3 '' i 5 ''