BTW: ale masz klawego żurawika

pawlikTrike pisze:Czyli teraz szifowanko ???
BTW: ale masz klawego żurawika
czyli chcesz zapierdalacza? ...i takie tu są ...i takie powstająkaczor_oo pisze:prześledziłem cały tematjestem nowy i roche wtryniam sie w temat ale:
powiem ze zmieniłeś mi podejście do budowania trajkijuz nie chce tylu garbusa
chce "V"
![]()
pięknie idze czekam na pierwsze fotki po oszlifowaniu
dokładnie zainspirowało mi to ...krobia pisze:czyli chcesz zapierdalacza? ...i takie tu są ...i takie powstająkaczor_oo pisze:prześledziłem cały tematjestem nowy i roche wtryniam sie w temat ale:
powiem ze zmieniłeś mi podejście do budowania trajkijuz nie chce tylu garbusa
chce "V"
![]()
pięknie idze czekam na pierwsze fotki po oszlifowaniu![]()
...a jedna to nawet okropnie wali pasażerów na plecy ...oj bola potem plecy,oj bolą
Luksky pisze:ja slyszalem teorie ze jak silnik powyzej 1,4 to hamowanie kapciami traci bardzo na efektywnosci
BOMBEL pisze:Czyli nie będziesz się sztucznie uśmiechał na paradach przy 30sto stopniowym upale, a pot nie bedzie Ci spływał ze skroni no i nie będziesz się modlił żeby ten koszmar się skończył i ten żar z pod jaj przemienił się w jazdę po trasiewinda pisze:ja z przodu mam tylko 200/50/18 ale ja mam silnik w prawidłowym miejscu...![]()
BOMBEL pisze:Czyli nie będziesz się sztucznie uśmiechał na paradach przy 30sto stopniowym upale, a pot nie bedzie Ci spływał ze skroni no i nie będziesz się modlił żeby ten koszmar się skończył i ten żar z pod jaj przemienił się w jazdę po trasiewinda pisze:ja z przodu mam tylko 200/50/18 ale ja mam silnik w prawidłowym miejscu...![]()
Rob_trike pisze:BOMBEL pisze:Czyli nie będziesz się sztucznie uśmiechał na paradach przy 30sto stopniowym upale, a pot nie bedzie Ci spływał ze skroni no i nie będziesz się modlił żeby ten koszmar się skończył i ten żar z pod jaj przemienił się w jazdę po trasiewinda pisze:ja z przodu mam tylko 200/50/18 ale ja mam silnik w prawidłowym miejscu...![]()
ja już swoje jajca mogę na kołek powiesić - zrobiłem już swój plan![]()
![]()
To może tak w końcu jakiś dłuższy filmik zapodasz???Rob_trike pisze:Luksky pisze:ja slyszalem teorie ze jak silnik powyzej 1,4 to hamowanie kapciami traci bardzo na efektywnosci
a kto to hamował![]()
![]()
pojechałem w poprzek - zresztą ta A-klasa powinna ustąpić bo miejszy pojazd
![]()
bo tak była zakładana - dokładnie w ten sposóbLuksky pisze:napsikac do opony zmywacza uniwersalnego do ha,mulcy, czyli popularnedgo w serwisach czyścika lub odtluszczacza, odsunac sie, wyciagnac reke z zapalniczka i odpalicna jutjubie widzialem
Podeslac przyrząd do zakladania takkiego?Rob_trike pisze:bo tak była zakładana - dokładnie w ten sposóbLuksky pisze:napsikac do opony zmywacza uniwersalnego do ha,mulcy, czyli popularnedgo w serwisach czyścika lub odtluszczacza, odsunac sie, wyciagnac reke z zapalniczka i odpalicna jutjubie widzialem
Luksky pisze:Podeslac przyrząd do zakladania takkiego?Rob_trike pisze:bo tak była zakładana - dokładnie w ten sposóbLuksky pisze:napsikac do opony zmywacza uniwersalnego do ha,mulcy, czyli popularnedgo w serwisach czyścika lub odtluszczacza, odsunac sie, wyciagnac reke z zapalniczka i odpalicna jutjubie widzialem
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość