Już widzisz, dlaczego zdjęć nie wklejam ,swoich przeróbekBaran pisze:Joj....

Już widzisz, dlaczego zdjęć nie wklejam ,swoich przeróbekBaran pisze:Joj....
E tam, wklejaj. Do odważnych świat należy, a może ktoś coś ciekawego podpowie...franky pisze:Już widzisz, dlaczego zdjęć nie wklejam ,swoich przeróbekBaran pisze:Joj....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.........kowall pisze:[quote="Baran"
...........A Kowall dobrze robi, uff...
.. Angelakrobia pisze:.........kowall pisze:[quote="Baran"
Hmm ,tak myślę ,myślę i nie mam pojęcia która się pochwaliła![]()
.. Angelakrobia pisze:.........kowall pisze:[quote="Baran"
Hmm ,tak myślę ,myślę i nie mam pojęcia która się pochwaliła![]()
.........kowall pisze:[quote="Baran"
jak ty byś zobaczył co on wytwarza z Angelą to dopiero by ci oczy wylazłyjaprzem pisze:Kowall ty weź się za robotę u Angelii bo oko denerwujesz mając za wiele wolnego. Odpierdalasz poprostu poezje, jak tak dalej pójdzie to najlepsze trajki wykosi nie brak możliwości legalizacji ale wstyd staniecia obok takich dziel sztuki
nie rób przykrości.....Kątownikowiadaśko pisze:A ja krótko i na temat... Wypierdol spojlera i tyle
Chuj z kątownikiem , bądź facet i wypierdol, spijler to do marynaża pasuje a nie do Kowalakrobia pisze:nie rób przykrości.....Kątownikowiadaśko pisze:A ja krótko i na temat... Wypierdol spojlera i tyle![]()
Adaś , są traje z czachami ,pająkami ,pajęczynami ,lisimi kitami czy z nitami na karoserii , pasuje to do nich albo nie ,ważne że właścicielowi się podoba i tyle , w tej traii z racji --silnika 260km-- skrzyni porsche --kół 335/35/17-- takich gadżetów nie będzie bo jest budowana na zapierdalatora , na sportowąadaśko pisze:Chuj z kątownikiem , bądź facet i wypierdol, spijler to do marynaża pasuje a nie do Kowalakrobia pisze:nie rób przykrości.....Kątownikowiadaśko pisze:A ja krótko i na temat... Wypierdol spojlera i tyle![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości