trajka OIL - tylko dla czytelników o mocnych nerwach

W tym dziale przedstawiamy przebieg budowy swojej trajki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
yunkers
Treasurer
Treasurer
Krótki opis: G.O.P.
Kontakt:

Re: trajka OIL

Post autor: yunkers »

a ja powtórzę, że urody mu też nie brakuje
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
Awatar użytkownika
patryks83
Kontakt:

Post autor: patryks83 »

A ja się zastanawiam kiedy wrócimy do punktu wyjścia... czyli silnik maluszka, o ile nie wybuchnie...

ILE LAT SIKAŁEŚ NA DESKĘ ZANIM CI POWIEDZIELI ŻE SIĘ JĄ PODNOSI???
CZASEM POMYŚL , NIE ZADAWAJ GŁUPICH PYTAŃ!!!!
Awatar użytkownika
El Kopyto

Post autor: El Kopyto »

ja biore tez pod uwage ze nogi mam bezwladne
Amatorzy zbudowali arke a zawodowcy tytanic
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Krótki opis: Rekwizytor
Kontakt:

Post autor: Sulkyrider »

Oil pisze:ja biore tez pod uwage ze nogi mam bezwladne
A jaki to ma związek z kombinacjami z silnikiem?
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem.
T F F T
bobber
Krótki opis: czyj to motór? to nie motór to trajka
Kontakt:

Post autor: bobber »

ja jeszcze wruce do problemu różnicy mocy w tych silnikach ,założysz silnik 900 i na początku fajnie , luxus i szależstwo ale po czasie zaczyna brakować mocy i sie żałuje, z tej oto przyczyny buduje większą trajke bo maluszek fajny ale słaby wożąc sie w grupie z japońskimi motórami po bieszczadzkich serpentynach poprostu zadyszka -jesteś jeszcze przed decyzjami i wyborami takze pomyś zeby nieżałować a pozatym z poldkowymi silnikami wiele trajków niema
Czarek-trike
Krótki opis: FTW
Kontakt:

Post autor: Czarek-trike »

OIL weź na allegro znajdź jakąś przeróbę z WSKi , kurwa zrobisz sobie biegi w łapie, rozruch za pomocą Kółka Korbeckiego i będziesz śmigał , albo poszukaj junaka B20.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
Awatar użytkownika
Iron Maiden
Kontakt:

Post autor: Iron Maiden »

a najlepiej wez komus zlec wykonanie traji pod ciebie ...
taniej cie to wyjdzie i lepiej,bo jak narazie to tylko przeplacasz...
A.C.A.B.
Awatar użytkownika
El Kopyto

przezucanie nogi przez silnik np dlugosc od kierownicy altomatycznie musi byc dlusza a tego chce uniknac pozatym juz raz sie posluchalem i zawias od jawy mam zbedny bo kupilem od klr600 trzeci raz nie bede kupowal ma byc krótka wąska i nie dużo palic dla mnie spalanie o 3 litry mniejsze jest wazne jak będzie mnie stac na zbędny wydatek na paliwo to zamotuje v12 o jaguara.Więc jak ktos moze pomóc w zdobyciu tej blaszki od silnika poldka to z gory dzienkuje
Awatar użytkownika
El Kopyto

bobber pisze:ja jeszcze wruce do problemu różnicy mocy w tych silnikach ,założysz silnik 900 i na początku fajnie , luxus i szależstwo ale po czasie zaczyna brakować mocy i sie żałuje, z tej oto przyczyny buduje większą trajke bo maluszek fajny ale słaby wożąc sie w grupie z japońskimi motórami po bieszczadzkich serpentynach poprostu zadyszka -jesteś jeszcze przed decyzjami i wyborami takze pomyś zeby nieżałować a pozatym z poldkowymi silnikami wiele trajków niema
silnik cc 900 znam bo milem wiele lat takiego i mocy mi nigdy nie braklo a zdazaly sie dlugie trasy
Awatar użytkownika
Iron Maiden
Kontakt:

te forum to kopalnia wiedzy,jak bys dobrze z niej umial kozystac to juz bys smigal taka trajencja ze glowa czeszczy...
a ty wiecznie wszystko ciagniesz pod gorke...
A.C.A.B.
Awatar użytkownika
winda
Secretary
Secretary
Kontakt:

Post autor: winda »

no dobra.masz już koncepcję.tak sobie wymysliłeś i tak ma być bo to twoja trajka.
od dłuzszego czasu chłopak trzyma sie tego silnika 900 więc niech tak bedzie.juz mu nie mieszajmy w glowie
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
Awatar użytkownika
El Kopyto

mialem tego nie mowic ale wlasnie musialem dac1500 na wozek wienc wszystko ekonomicznie biore a dwa wole robic na tym co znam i do czego mam zaufanie trzy skrzynia poldka byla projektowana pod silnik 1300 ktory mial moc podobna do cc900 wienc ruznica znikoma bedzie
bobber
Krótki opis: czyj to motór? to nie motór to trajka
Kontakt:

Post autor: bobber »

ale spoko to może być cc900 na przodzie taka mnejsza wersja trajki Wiktora czy Roba taki skradacz
według mnie moze sie to udać a i zawias bedzie końkretny na przedzie
plan i zalążek już jest trzeba sie panie zewrzeć zaprzeć i kurwa to wykonać
a jeszcze odnośnie do zmieniających sie planów i końcepcji Oliego,ja wsumie odgórnie planujący wszystko jestem ale przedni zawias już 2 razy przerobiłem i wkońcu zrobiłem trzeci nowy hahaha a zmiane birgów to już 4 bede miał ,ale rame to już przystosowałem pod silnik 1.6 16v 103KM hociaż wyszedłem od 1,1 z una hahahahaha
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Kontakt:

Oil, znowu sie odezwe, bo ty działasz tylko jak sie na Ciebie tupnie. Jak dostajesz konkretny zjeb, to zaczynasz gadac z sensem przez kilka dni.
Wiec dostajesz kolejne ultimatum:
Ustaliles jakis zarys trajki i jakos tam sobie uzasadniles swoj wybor.
Ale jak kurwa znowu uslysze o zmianie koncepcji, to bedzie to twoj ostatni post na tym forum, ktory z reszta wyleci z 400 innymi zanim ktokolwiek go przeczyta i sie skonczy twoja burzliwa kariera na tym forum.
Na szrocie pytales o te blache?
Bo zaraz ta blacha stanie sie tak sama slawna jak kolo od gilery.
Moze popytaj np. na allegro i otomoto tych, co handluja klamotami od trapeza. Napisz do kazdego z nich, na pewno ktos sie odezwie. Na forum bedzie ciezko, bo prawie nikt nie buduje na poldku wiec takich klamotow nie posiada.
T F F T
Awatar użytkownika
Iron Maiden
Kontakt:

Sulkyrider pisze:Oil, znowu sie odezwe, bo ty działasz tylko jak sie na Ciebie tupnie. Jak dostajesz konkretny zjeb, to zaczynasz gadac z sensem przez kilka dni.
Wiec dostajesz kolejne ultimatum:
Ustaliles jakis zarys trajki i jakos tam sobie uzasadniles swoj wybor.
Ale jak kurwa znowu uslysze o zmianie koncepcji, to bedzie to twoj ostatni post na tym forum, ktory z reszta wyleci z 400 innymi zanim ktokolwiek go przeczyta i sie skonczy twoja burzliwa kariera na tym forum.
Na szrocie pytales o te blache?
Bo zaraz ta blacha stanie sie tak sama slawna jak kolo od gilery.
Moze popytaj np. na allegro i otomoto tych, co handluja klamotami od trapeza. Napisz do kazdego z nich, na pewno ktos sie odezwie. Na forum bedzie ciezko, bo prawie nikt nie buduje na poldku wiec takich klamotow nie posiada.
i tym oto postem 'blacha od poldka' stala sie slawna na cale forum... :lol: :lol: :lol: :lol:
A.C.A.B.
dark

Post autor: dark »

O ile sobie przypominam to jak pracowałem na warsztacie w polmozbycie to te blachy wypiepszalismy przy okazji wyjmowania skrzyni biegów bo był problem z wkładaniem skrzyni :?
Awatar użytkownika
krobia
Kontakt:

Post autor: krobia »

dark pisze:O ile sobie przypominam to jak pracowałem na warsztacie w polmozbycie to te blachy wypiepszalismy przy okazji wyjmowania skrzyni biegów bo był problem z wkładaniem skrzyni :?
No tak,ale tam zapewne nie robiliście żadnych krzyżówek ani OLEJOpodobnych hybryd :shock:
z partyzanckim pozdrowieniem
http://www.youtube.com/watch?v=F2fYUMWZLL0
Awatar użytkownika
Iron Maiden
Kontakt:

to sie zgodze ze ta blacha przeszkadzala ale jak sie uczylem to jeszcze mnie siegla ta epoka ale z roku na rok przemijala i jak to sie teraz stalo prawie zniknela,ale jak wkladalismy skrzynie to musiala byc bo majster mowil "jak jest tak zrobione przez fabryke to tak musi byc ..." a nas krew zalewala bo zawse spadala...
A.C.A.B.
dark

Post autor: dark »

Iron Maiden pisze:to sie zgodze ze ta blacha przeszkadzala ale jak sie uczylem to jeszcze mnie siegla ta epoka ale z roku na rok przemijala i jak to sie teraz stalo prawie zniknela,ale jak wkladalismy skrzynie to musiala byc bo majster mowil "jak jest tak zrobione przez fabryke to tak musi byc ..." a nas krew zalewala bo zawse spadala...
O,o,o, to właśnie chodziło 8)
Awatar użytkownika
mały
Krótki opis: P/G.
Kontakt:

Post autor: mały »

Kurwa omijam od dziś ten temat z daleka :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Iron Maiden
Kontakt:

mały pisze:Kurwa omijam od dziś ten temat z daleka :twisted: :twisted: :twisted:
dlaczego???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A.C.A.B.
woks11
Kontakt:

Post autor: woks11 »

Blaszka przykręcona na 3 lub (nie pamiętam może 4) śrubki m6 ,kurewsko krótkie i z wielką niemożliwością włożenia palców ,aby ją wkręcić ,dlatego miała tendencje do podążania za grawitacją, zabezpieczała sprzęgło przed kurzem i błotem .a zresztą to i tak chuja dawało bo leciało z jednej hipolem ,a z drugiej selektolem i na zakończenie wytłumaczcie temu Panu że to tylko osłona i nie trzyma ,ani rozrusznika ani ...gażnika :D
Awatar użytkownika
mały
Krótki opis: P/G.
Kontakt:

Post autor: mały »

Iron Maiden pisze:
mały pisze:Kurwa omijam od dziś ten temat z daleka :twisted: :twisted: :twisted:
Nie odpowiem na to pytanie bo już tu nie czytam.
Awatar użytkownika
Sulkyrider
Kontakt:

W tym temacie można pisac o Małym wszystko co sie chce, bo on tego nie czyta :)
T F F T
Awatar użytkownika
Iron Maiden
Kontakt:

mały pisze:
Iron Maiden pisze:
Nie odpowiem na to pytanie bo już tu nie czytam.
a jednak odpowiedziales czyli napisales,ale nie na moje pytanie dlaczego ??????? :D 8)
A.C.A.B.
ODPOWIEDZ