Luksky pisze:Znając PAwlika to zarejestrował juz i sie podsmiechuje jak nas czyta?
ja tu się martwię, że na bank nie zdążę na koniec maja, a Wy mnie o takie coś posądzacie , prawie nic nie robię, popieprzyło mi się ostatnio z finansami w firmie i nie mam na nic kasy, ani ...chęci
Żyj tak, aby nikt nigdy przez Ciebie nie płakał... chyba, że ze szczęścia
No u mnie modyfikacje stoją i nie wiem kiedy cokolwiek ruszę bo mam jeszcze do wymiany skrzynie biegów,a ŚNIEGU KURWA NIE MA.
Śniegu nie ma,nie ma kasy,nie ma modyfikacji i chęci.
mały pisze:No u mnie modyfikacje stoją i nie wiem kiedy cokolwiek ruszę bo mam jeszcze do wymiany skrzynie biegów,a ŚNIEGU KURWA NIE MA.
U mnie sypnęło przed chwilą i na trawie leży, Mad Dogi meldują, że w Kórniku też, więc już masz blisko do żniw.
Nie ważne co masz pod dupą. Ważne co pod kaskiem. T F F T
mały pisze:No u mnie modyfikacje stoją i nie wiem kiedy cokolwiek ruszę bo mam jeszcze do wymiany skrzynie biegów,a ŚNIEGU KURWA NIE MA.
U mnie sypnęło przed chwilą i na trawie leży, Mad Dogi meldują, że w Kórniku też, więc już masz blisko do żniw.
Mały, trzeba dać w łapę politykom aby przewalili ustawe o koniecznosci wymiany na zimowki Albo na rondzie rano wylewaj wodę, bankowo zamarznie i przy okazji blacharze sie uciesza
T F F T A C A B
"...nie każdy facet z widłami, to Posejdon..."
dotrzymuję słowa i wklejam fotki z postępów - trochę zmian między innymi zbiornik - z VZRa nie pasował do koncepcji całości więc zrobiłem swój
No i mam w końcu wymarzony ...... kufer to to z tyłu jest na zawiasie i mieści lodówkę do piwa, namiot, śpiwór, wódkę, kaski itp
No i mam jeszczę trochę pomysłów na wykończenie karoseri ale o tym później
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
eeee tam 280 to jeszcze nie jest szeroko .... A poważnie przerabiam górną półkę - przyjdzie lampa na 3 żarówki i będzie mała modyfikacja dolnej półki - będzie spoko
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Powiem tak . Byłem przyzwyczajony do Twoich poprzednich konstrukcji Rob i myślałem , że trzecia będzie w podobnym stylu , a tutaj taka niespodzianka
Po obejżeniu pierwszego zdjęcia pomyślałem MONSTER - budzi respekt nikt nie przejdzie obojętnie koło tej maszyny.
Tak jak pawlik pisze , czas wziąć się do roboty .