Migra auto gaz polecam

ja panu andrzejowi wierzę....winda pisze:ale przeca napisane że bezwypadkowe
A mój 1.6HDI ma po chipie 140KM i pali poniżej 6 litrów. Co prawda przy 150kkm chyba skończyła mi się uszczelka pod głowicą bo płyn wpierdziela.winda pisze:Czaruś. Jesteś szczęśliwym człowiekiem bo obce są ci pojęcia : dwumasa, filtr cząstek stałych, turbina o zmiennej geometrii, pompowtryski itd.
Dobrze ci radzę pozostań w tym stanie.![]()
Jeśli jednak koniecznie diesel nowej generacji to 1,6 HDI , 2.0 HDI, 1,6 TDCI wszystko do 90KM. Wymienione silniki nie mają zbędnych bajerów wymienionych wyżej
Kiedyś 2.0 HDI bez dwumasy, niestety szkoda całkowita po spotkaniu z latarnią, od kilku lat 1.6 HDi nalotu pod 300kkm, przy 160 dwumasa, a w tamtym roku wtryski robione, jeździ dalej, spalanie w granicach 6 litrów. Od niedawna następne 2.0 HDI, 2015r nalotu ponad 150kkm, jak na razie bez problemów. Wszystko citroeny. Na co dzień blaszak spod znaku lwa 2.8 HDI, zapierdala aż miło. Jest jeszcze alfa 1.9 JTD, podchodzi pod 300kkm i nie chce się zepsućsekuwawa pisze:A mój 1.6HDI ma po chipie 140KM i pali poniżej 6 litrów. Co prawda przy 150kkm chyba skończyła mi się uszczelka pod głowicą bo płyn wpierdziela.winda pisze:Czaruś. Jesteś szczęśliwym człowiekiem bo obce są ci pojęcia : dwumasa, filtr cząstek stałych, turbina o zmiennej geometrii, pompowtryski itd.
Dobrze ci radzę pozostań w tym stanie.![]()
Jeśli jednak koniecznie diesel nowej generacji to 1,6 HDI , 2.0 HDI, 1,6 TDCI wszystko do 90KM. Wymienione silniki nie mają zbędnych bajerów wymienionych wyżej
Prywatnie nie kupiłbym diesla choć jako służbowy jest super.
Bo to było za tamtej zmiany...teraz jest ta 'lepsza'custom pisze:No proszę. A kiedyś mówiło się na Forum żeby nie kupować samochodów na literę "F"
Fordów , Fiatów ,Francuskich
Pojechałem wczoraj po BMWRob_trike pisze:cóż jak nowe to fajne
koszty zabijają
kup coś japońskiego
jak coś to mam jeszcze jakiś zapas części w garażufranky pisze:To ja sobie malucha kupię.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość