chyba, że jednak by zarejestrowali, gdybyś trafił na urzędnika który by uznał, że ok

Trochę jak lotto, żeby wygrać trzeba grać i próbować......

Taka tylko dlaczego w przypadku SAMow byli tak konsekwentni i jednomyślni jak eurokołchoz....krobia pisze:...wiem ,że się powtarzam....a nie mówiłem(pisałem),że przepisy unijne przepisami a polska polsa
a bo to było za czasów PO. by trza coś napomknąć obecnej władzy....oni podważają wszystkie postanowienia poprzedniej,to może i odniosło by to jakiś skutek i w tej kwestii? tyle,że to temat motoryzacyjny .z rozpędu mogli by jeszcze nakazać zwijanie autostraad bo te głównie powstały za czasów po....to może lepiej dać spokójbandit pisze:Taka tylko dlaczego w przypadku SAMow byli tak konsekwentni i jednomyślni jak eurokołchoz....krobia pisze:...wiem ,że się powtarzam....a nie mówiłem(pisałem),że przepisy unijne przepisami a polska polsa
no to i tak postęp - jeszcze niedawno nie widziałeś żadnejwinda pisze:ja tam nie widzę kolosalnej róznicy między po a pisem.
Winda, zmieniasz sięrożek pisze:no to i tak postęp - jeszcze niedawno nie widziałeś żadnejwinda pisze:ja tam nie widzę kolosalnej róznicy między po a pisem.
Dlatego poczyniłem pewne kroki w tej sprawie. Swego czasu naświetlałem problem kolesiowi na którego głosowałem, lokalnego lokalesa któremu z chęcią bym kupił słownik ortograficzny, bo nie wystarczy wygrać idola aby iść jak "buża"...i mnie złał ciepłym moczem....krobia pisze:a bo to było za czasów PO. by trza coś napomknąć obecnej władzy....oni podważają wszystkie postanowienia poprzedniej,to może i odniosło by to jakiś skutek i w tej kwestii? tyle,że to temat motoryzacyjny .z rozpędu mogli by jeszcze nakazać zwijanie autostraad bo te głównie powstały za czasów po....to może lepiej dać spokójbandit pisze:Taka tylko dlaczego w przypadku SAMow byli tak konsekwentni i jednomyślni jak eurokołchoz....krobia pisze:...wiem ,że się powtarzam....a nie mówiłem(pisałem),że przepisy unijne przepisami a polska polsa
Bandit , w razie czego na podpisy z forum możesz liczyć , myślę że 100% nas poprze twoje pismobandit pisze:Dlatego poczyniłem pewne kroki w tej sprawie. Swego czasu naświetlałem problem kolesiowi na którego głosowałem, lokalnego lokalesa któremu z chęcią bym kupił słownik ortograficzny, bo nie wystarczy wygrać idola aby iść jak "buża"...i mnie złał ciepłym moczem....krobia pisze:a bo to było za czasów PO. by trza coś napomknąć obecnej władzy....oni podważają wszystkie postanowienia poprzedniej,to może i odniosło by to jakiś skutek i w tej kwestii? tyle,że to temat motoryzacyjny .z rozpędu mogli by jeszcze nakazać zwijanie autostraad bo te głównie powstały za czasów po....to może lepiej dać spokójbandit pisze:Taka tylko dlaczego w przypadku SAMow byli tak konsekwentni i jednomyślni jak eurokołchoz....krobia pisze:...wiem ,że się powtarzam....a nie mówiłem(pisałem),że przepisy unijne przepisami a polska polsa
kolejny wyraził zainteresowanie mam opisac co i jak , próbować można, a wręcz należałoby zamiast biadolić.
Faktyczie znajomaGREGOR pisze:jak by twoja traja wyglądała tak jak ta co jest w 1.09 min , to pewnie diagności by nie mieli żadnych wątpliwości że to samochód![]()
https://www.youtube.com/watch?v=r_CJQY6D_Eg
ps. no i jeszcze znajomy sprzęcik w 3.12 min
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość