witam
- monika2012
- Kontakt:
Re: witam
Dzięki za zaproszenie:)obgadam z Adaśkiem tę kwestię,a On wie gdzie?
Trzy koła... dwa serca... jedno życie...
- monika2012
- Kontakt:
A ktos zamówił pogodę na" Spotkanie u Macieja" bo moja traja nie umie pływać:)
- monika2012
- Kontakt:
- monika2012
- Kontakt:
Pogoda faktycznie była piekna,miejsce magiczne ale i tak najważniejsze suuuuper towarzystwo,dziekuję wszystkim za szampana o pólnocy na pomoście i pełną smiechu atmosferę:):):):)
- krzysiek1105
- Krótki opis: Mówią mi BAYRON :)
- Kontakt:
- maciey
- Krótki opis: Narzędziem pracy artystów jest...DŁUTO!!!
- Kontakt:
To z tym szampanem myślałem że to był tylko mój piękny sen...monika2012 pisze:Pogoda faktycznie była piekna,miejsce magiczne ale i tak najważniejsze suuuuper towarzystwo,dziekuję wszystkim za szampana o pólnocy na pomoście i pełną smiechu atmosferę:):):):)
Z Trajką jest jak z babą...jak się raz za nią zabierzesz to do końca życia będziesz się pierdolił!
Niekoniecznie z tą samą...
Niekoniecznie z tą samą...
- monika2012
- Kontakt:
Macieju jaki miałeś sen?Bo my piliśmy szampana na pomoście to gdzie Ty byłeś w takim razie, w tym czasie ?Spałeśśśśśśśś?:)maciej pisze:To z tym szampanem myślałem że to był tylko mój piękny sen...monika2012 pisze:Pogoda faktycznie była piekna,miejsce magiczne ale i tak najważniejsze suuuuper towarzystwo,dziekuję wszystkim za szampana o pólnocy na pomoście i pełną smiechu atmosferę:):):):)
- monika2012
- Kontakt:
Popatrz Adasko jak ten czas szybko leci dopiero umawialiśmy sie na spotkanie u Macieja 20 lipca a juz po spotkaniu U Stasia:(Cholera a do maja tyle miesięcy zanim znowu sie spotakamy w takim fajnym gronie ,pozdro:)adaśko pisze:A na herbatkę kiedyś zajadę ,ale chyba wcześniej spotykamy się w Iławie?
- adaśko
- Krótki opis: pierdolić biurokrację!!!
- Kontakt:
No tak to już jest ,czeka się na coś bardzo długo ,w dobrym gronie czas szybko leci ,a wszystko co dobre szybko sie kończy i pozostaje nostalgia i wspomnienia
Bóg jest litościwy ... a Ja nie.....!!!
- monika2012
- Kontakt:
Jestescie wszyscy wspaniali,kochacie to co robicie dlatego jestem bardzo szczęśliwa,że was poznałam,brak mi słów ile to daje mi sił do życia,nie ważne,ze kolejne spotkania dopiero pewnie na wiosnę ....wiem jedno - warto na nie czekać:):)A wspomnienia tylko wzmacniają miłość do moich trajeczek i radość z jazdy na nich:)Teraz to jest sensem mojego życia.pozdro:)adaśko pisze:No tak to już jest ,czeka się na coś bardzo długo ,w dobrym gronie czas szybko leci ,a wszystko co dobre szybko sie kończy i pozostaje nostalgia i wspomnienia
- monika2012
- Kontakt:
Chyba już coś o tym wiem,brałam leki a to nie pomaga ,wię pewnie tak już zostanie:):):)martwie się tylko o mój samochodzik żeby się nie pogniewał bo od 2 m-cy stoi........dark pisze:Bo widzisz Monika trajka to taki wirus podsycany kolejnymi spotkaniami jak Cię złapie to jak nieuleczalna choroba trzyma do konca i przy kolejnym spotkaniu nasila się.