Widziales kiedys wscieklego traktorzyste?maciej pisze:Nie załamie się! Mogła wybrać forum ludzi spokojnych,bez nałogów......forum traktorzystów!!!Wodzu pisze:Dziewcze sie załamie

Widziales kiedys wscieklego traktorzyste?maciej pisze:Nie załamie się! Mogła wybrać forum ludzi spokojnych,bez nałogów......forum traktorzystów!!!Wodzu pisze:Dziewcze sie załamie
Aguś , widzę że się rozkręcaszaguś pisze:Wolisz wódkę czy bimber?Rob_trike pisze:oooooooooooooo o poziom u nas to łatwo - jest wprost proporcjonalny do spożytego C2H5OH
Wodzu pisze:burdel to dla .... miejsce pracyWiktor pisze: co za burdel
Ja osobiscie nie szanuje kobiet
A co? A ty może z parady rowerzystów z Warszawy się zerwałaś?aguś pisze:ja facetów tez nie szanuje bo niby za co
przeciez wy tylko myslicie o tym zeby zaruchac i radia posluchac
sami widzice jakie to plytkie
Próbuje ogarnąć to wszystko, ale z tego co czytam to nasuwa mi się 1 pytanie.aguś pisze:ja facetów tez nie szanuje bo niby za co
1 Jak kobieta jest atrakcyjna to zrobic penetracjeaguś pisze:ja facetów tez nie szanuje bo niby za co
u na sie mowi zakutasicaguś pisze:ja facetów tez nie szanuje bo niby za co
Coś Ci się pomyliło.aguś pisze:ja facetów tez nie szanuje bo niby za co
By nie slyszec zrzedzeniaSulkyrider pisze: Po co radia słuchać?
A nasz Wielebny stawał nawet w obronie uciśnionejSulkyrider pisze:Na razie nikt nie składał takich propozycji, więc wygląda na to że nie każdy ma zamiar zakutasić przy każdej okazji, co wskazuje że twierdzenie Aguś jest błedne nie tylko w kwestii radia.
Ni czorta skarbnika juz mamy Winda daj spokojwinda pisze:bo zaczne na tace zbierac...
Muszę się przyznać,że też jestem wybuchowy i nerwowyDevil pisze:Kuzwa koledzy jak Winda taki wybuchowy i narwany to ja biore kilo trawy do marynarza i rozpalam kolo Windy by sie troszke pozaciagal
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości