Ciekawe ogłoszenia.
-
- Kontakt:
Re: Ciekawe ogłoszenia.
i najwazniejsze ze ma na B
- andrzejqs
- Kontakt:
Stara trajka SAM na A to najlepszy obecnie model. Stare samy nie miały robione zdjęć więc jest pole do puszczenia wodzy fantazji z przeróbkami nowe przynajmniej u mnie w WK były sfotografowane z każdej strony więc zbyt dużo w nich się nie zmieni. Co do kategorii B to na stacjach kontroli tak samo zaczynają się ciepać, dlaczego samochodowy nie ma czterech kół. Cepik tak samo się rozwija więc to kwestia czsu, kiedy dostęp do pełnej dokumentacji będzie mieć policja diagności ubezpieczyciele i h.. wie kto. Po 2013 ludzie zaczęli wyzbywać się niedokończonych projektów z opisem " została tylko elektryka i można rejestrować" obecnie na aledrogo wystawiane są samy z papierami samochodów osobowych i różnych motocykli jednośladowych.
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić
.

- GREGOR
- Krótki opis: Żyj tak , aby dobrze Cię potem wspominali
- Kontakt:
Żyj tak, aby Cię potem dobrze wspominali...
- GREGOR
- Kontakt:
- krobia
- Kontakt:
- Arek
- Vice-President
- Kontakt:
Znamy ją. Trafiliśmy na chłopaka w Janowcu Wlkp na festynie. Fajny sprzęt
- franky
- Member
- Krótki opis: Trza być twardym jak gąbka
- Kontakt:
Zachęcający opis

- custom
- Member
- Krótki opis: TRAJKERS
- Kontakt:
Szukam dużego kompletu wierteł . Rozmiar co 0,1 mm . Może ktoś wie ?
Omne Trinum Perfectum.
- sekuwawa
- Kontakt:
Zaintrygował mnie opis jak ta trajka jest zarejestrowana:
"Zarejestrowana legalnie (bez kombinacji) w Polsce jako" Custom special construction "
https://www.olx.pl/oferta/trike-traja-t ... rA8Xj.html
"Zarejestrowana legalnie (bez kombinacji) w Polsce jako" Custom special construction "
- aaannnd
- Kontakt:
pewno legalny import z USAsekuwawa pisze:Zaintrygował mnie opis jak ta trajka jest zarejestrowana:
- Baran
- Member
- Kontakt:
Ponoć ta trajka jest robiona w Polsce...aaannnd pisze:pewno legalny import z USAsekuwawa pisze:Zaintrygował mnie opis jak ta trajka jest zarejestrowana:
Stawiam na wrak z papierami z Usa, ale pewności nie mam
- yunkers
- Treasurer
- Krótki opis: G.O.P.
- Kontakt:
Ponoć ta trajka jest robiona w Polsce...Baran pisze:aaannnd pisze:pewno legalny import z USAsekuwawa pisze:Zaintrygował mnie opis jak ta trajka jest zarejestrowana:
Stawiam na wrak z papierami z Usa, ale pewności nie mam[/quote
Tak jak piszecie pewnie z USA, tam w dowodach właśnie takie adnotacje, rozmawiałem z gościem co samochody ciągnie zza wielkiej wody o ramie trajki z papierami, jak policzył to przy zakupie za 1000 dolców - cena pod dom wychodzi koło 8-10k, ale gdyby się trafiło, że zmieści się na pakę sprowadzanego pickupa to cena sporo dół, tyle z rozważań.
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
-
- Krótki opis: FTW
- Kontakt:
yunkers pisze:Ponoć ta trajka jest robiona w Polsce...Baran pisze:aaannnd pisze:pewno legalny import z USAsekuwawa pisze:Zaintrygował mnie opis jak ta trajka jest zarejestrowana:
Stawiam na wrak z papierami z Usa, ale pewności nie mam[/quote
Tak jak piszecie pewnie z USA, tam w dowodach właśnie takie adnotacje, rozmawiałem z gościem co samochody ciągnie zza wielkiej wody o ramie trajki z papierami, jak policzył to przy zakupie za 1000 dolców - cena pod dom wychodzi koło 8-10k, ale gdyby się trafiło, że zmieści się na pakę sprowadzanego pickupa to cena sporo dół, tyle z rozważań.
Podpowiem...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
It's not a hobby
It's a fucking lifestyle
It's a fucking lifestyle
- mechanior
- Member
- Kontakt:
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
Czyli jakieś wyjście jest, w dowodach yankesów za wiele danych nie ma, w sumie nazwa i numer tylkoCzarek-trike pisze:Podpowiem...![]()
![]()
wygląda na to,że ktoś z jednośladowego kastom bajka zrobił trajkę ....
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
- mechanior
- Member
- Kontakt:
może można wykorzystać niewiedzę, zazwyczaj urzędasy ją wykorzystują .
Mówić nie myśląc, to tak jak strzelać nie celując.
- GREGOR
- Kontakt:
- winda
- Secretary
- Kontakt:
Ważne że Żabci się nie pozbywa ! 

RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- aaannnd
- Kontakt:
ktoś szukał papierów bez trai, a ktoś trai bez papierów, to tu dwa w jednym do podziału.
https://www.olx.pl/oferta/trike-trajka- ... oQQwO.html
- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
Papier z Reliantaaaannnd pisze:ktoś szukał papierów bez trai, a ktoś trai bez papierów, to tu dwa w jednym do podziału.

- Yesvs666
- Kontakt:
Z papierem od Relianta to bym uważał, bo takie numery to nawet w UK nie przechodzą już od dawna. Reliant to auto 3 kołowe, kiedyś tak angole robili trajki, że zmieniali konstrukcję a reszta zostawała- teraz wszystkie takie konstrukcje podlegają w UK weryfikacji. Papier z UK żeby miał wartość to musi zaczynać się blacha na "Q", co w grubym skrócie oznacza że konstrukcja ramy nośnej była modyfikowana, lub robiona od podstaw. Wszystkie inne to albo właśnie Relianty, albo trajki z motocykli- z tym że jeśli blacha na Q- to j.w. i można z tego robć moda, a jak blacha ma kod literowy "rocznikowy"- oznacza to, że trajka była robiona na zasadzie: zdemontować wahacz z 1 kołem i przykręcić z 2 kołami, bez ingerencji w ramę- takie coś może wyjść prędzej czy później, i takich papierów radzę unikać. Sam mam v5 Volksvagen Tricycle z blachą na Q- innych bym się bał użyć.
- Yesvs666
- Kontakt:
Yesvs666 pisze:Z papierem od Relianta to bym uważał, bo takie numery to nawet w UK nie przechodzą już od dawna. Reliant to auto 3 kołowe, kiedyś tak angole robili trajki, że zmieniali konstrukcję a reszta zostawała- teraz wszystkie takie konstrukcje podlegają w UK weryfikacji. Papier z UK żeby miał wartość to musi zaczynać się blacha na "Q", co w grubym skrócie oznacza że konstrukcja ramy nośnej była modyfikowana, lub robiona od podstaw. Wszystkie inne to albo właśnie Relianty, albo trajki z motocykli- z tym że jeśli blacha na Q- to j.w. i można z tego robć moda, a jak blacha ma kod literowy "rocznikowy"- oznacza to, że trajka była robiona na zasadzie: zdemontować wahacz z 1 kołem i przykręcić z 2 kołami, bez ingerencji w ramę- takie coś może wyjść prędzej czy później, i takich papierów radzę unikać. Sam mam v5 Volksvagen Tricycle z blachą na Q- innych bym się bał użyć.
...a i swoją wiedzę podpieram prawie 10 letnim pobytem w UK i zbudowaniem tam 2 trajek.
Złom z papierami bez Q można tam łatwo kupić i w miarę tanio, z Q jest już problem i znacznie drożej- na aukcjach jest trochę tych Reliantów bez Q i rwania na to nie ma, pomimo niskiej ceny, z przyczyn wymienionych wyżej. Angole jak kupują złom, żeby na jego podstawie coś ulepić- właśnie na to zwracają największą uwagę- Q! Bez tego się oczywiście tam wszystko da, bo można papier na trajkę zrobić od zeraq, włącznie z nadaniem numeru itp- ale jak ktoś chce sobie oszczędzić wycieczek z trajką po ichniejszych urzędach i stacjach diagnostycznych, to kupuje złom Q, buduje co mu pasi (w granicach rozsądku oczywiście, żeby się w miarę nadało do istniejącego papiera
) , na przegląd, ubezpieczenie i wio na drogę

- winda
- Secretary
- Kontakt:
Cenne informacje przekazujesz. Na pewno to zaoszczędzi komuś kłopotów
RÓBMY TO SZYBKO ZANIM DOTRZE DO NAS FAKT, ŻE TO
KOMPLETNIE BEZ SENSU
KOMPLETNIE BEZ SENSU
- GREGOR
- Kontakt:
Ciekawe jak ma Irakez, z tego co pamiętam to właśnie na Relianta ma papierywinda pisze:Cenne informacje przekazujesz. Na pewno to zaoszczędzi komuś kłopotów

- yunkers
- Treasurer
- Kontakt:
Jeszcze wklej zdjęcie tego dowoduGREGOR pisze:Ciekawe jak ma Irakez, z tego co pamiętam to właśnie na Relianta ma papierywinda pisze:Cenne informacje przekazujesz. Na pewno to zaoszczędzi komuś kłopotów