polać mu bo mądrze gadaLuksky pisze:Tak jest zbudowany świat. Ostatnim mundurowym, ktorego darzy sie szacunkiem jest Piłsudski, ostatnim glina, ktorego wszyscy lubili był Borewicz. Nie zmienisz tego skoro z roku na rok jest coraz gorzej. Przykłady mozna mnozyć, tym bardziej w naszym kraju, gdzie prawdziwi patrioci płaca składki i utrzymują wspomniane służby, które to robia sobie ze swoich chlebodawców oficjalne jaja, tudzież bronią nie swojego kraju, przed nie swoim wrogiem, za nasze pieniądze, tudziez dbaja o bezpieczeństwo czatując na kierowców, nie tam gdzie bezpieczeństwo jest wymagane, tylko gdzie spływa kasa najwieksza. Jak ktos kiedys ładnie powiedział - Strażacy jada na sygnale komus pomóc, milicja jedzie komus dokopać, wojsko natomiast od 1945 roku czeka na wojnę........
Jedyny mundur godny szacunku to mundur strazaka.Czeźwy pisze:I znowu post zniknął... ehh... równi i równiejsi... Powtórzę po raz trzeci... już tym razem mega delikatnie: Proszę o nieobrażanie munduru w mojej obecności. Ja się was nie czepiam.
P.
Moze sie nie znam ale czy technicy sceniczni to formacja mundurowaCzeźwy pisze:. U mnie w rodzinie mundurowych jest od zarypania (ze mną włączenie)
P.
No to gratulujęmechanior pisze:A tak z innej beczki, dzisiaj byłem na przeglądzie, traja oczywiście przegląd przeszła więc teraz tylko do urzędu po normalną tablicę , dowód i ogień na drogę. A oprócz tego dzisiaj spawałem błotniki, pokolebały sie troszku na dziurach i zaczeły pękać.
Jedyny mundur godny szacunku to mundur strazaka.Wiktor pisze:Czeźwy pisze:I znowu post zniknął... ehh... równi i równiejsi... Powtórzę po raz trzeci... już tym razem mega delikatnie: Proszę o nieobrażanie munduru w mojej obecności. Ja się was nie czepiam.
P.
Wiktor pisze:w zime uczestniczylem w wypadku drogowym
babka ostro przywaliła w drzewo.
Trzymałem ją do przyjazdu karetki.
Później pomogłem strazakom a na koniec przyjechała policja i dopierdoliła mandaty!!
szacunek tfu kurwa.
własne plunąłem sobie na klawiature
Czarek-trike pisze:Gratulacje Mechanior , to teraz jakiś filmik z jazdy byś dał..nie musi być spokojna
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość