tim pisze:Mierzyłeś wyprzedzenie, bo fota pod kątem i ciężko coś wywnioskować.
Jeszcze nie mierzyłem ale zrobię to niedługo .
Na razie trochę przystopuję , trza się zatroszczyć o byt bo bieda idzie wielkimi krokami.
W telewizji jeszcze tego nie widać.
chyba podróbka z ali - dużo jezdzi na zamienikach - ja bym brał Hu nie kasa a nóż coś z tego będzie
Tu masz takie jak moje - w sumie jeśli kpl to cena też dobra - 1000 zl ( tylko potrzeba modułu by działały to to mikrostyki są ) https://allegro.pl/oferta/czesci-big-do ... 7464051751
Rob_trike pisze:chyba podróbka z ali - dużo jezdzi na zamienikach - ja bym brał Hu nie kasa a nóż coś z tego będzie
Tu masz takie jak moje - w sumie jeśli kpl to cena też dobra - 1000 zl ( tylko potrzeba modułu by działały to to mikrostyki są ) https://allegro.pl/oferta/czesci-big-do ... 7464051751
Przymiarki.
Karoseria jeszcze trochę dupa za wysoko .
Kiera też nie pasi , jutro zrobię inną .
Amortyzatory z przodu zmieniłem.
Pytanko . Jak wysoko macie karoserie nad kołami co by na wybojach nie przycierało?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Koło harley 240/18 , takie samo ma Rob , dość ładnie się prezentuje.
Silnik już był , jest jeszcze whooj zapasu . Obniżę karoserie , może będzie choć trochę niższa od tych nazistowskich.
custom pisze:Koło harley 240/18 , takie samo ma Rob , dość ładnie się prezentuje.
Silnik już był , jest jeszcze whooj zapasu . Obniżę karoserie , może będzie choć trochę niższa od tych nazistowskich.
Samo założenie silnika nic nie da... musisz trochę się przejechać wtedy siądzie. Albo choć ją popchaj do przodu i do tyłu z tym simikiem. Inaczej będzie Pan zaraz podnosić
Czasem spotykasz ludzi, którzy pędzą przed siebie na zabój, złamanie karku.... czasem tak trudno ich kurwa wyprzedzić !!!
Dzisiaj przyszly do mnie. Wykonanie do przyjecia. Mysle, ze za te pieniadze warto. Korpusy wykonane z metalu calkiem solidne. Okaze sie w trakcie jak z trwaloscią.
Dzisiaj przyszly do mnie. Wykonanie do przyjecia. Mysle, ze za te pieniadze warto. Korpusy wykonane z metalu calkiem solidne. Okaze sie w trakcie jak z trwaloscią.
mam takie same,bezpośrednio od chińczyka za 90zł z przesyłką
... też kiedyś zgrzeszyłem z lenistwa i użyłem skorupę, przerobiłem dupę na a'la batmobil, czy coś, żeby ciekawiej było, nie wyszło może źle, ale o czym inny chcę powiedzieć- najgorsza tragedia to jest ten cholerny prześwit między gumą a błotnikiem, jak się zrobi równą szparę na postoju- na zakrętach trze, duży to jak w jakimś kurwa tarpanie wygląda- generalnie przesrane coś z tym zrobić, żeby zawsze było ładnie, a błotniki płytkie i koło nie ma się gdzie schować, jak w aucie. Osobne błotniki to jedyna słuszna opcja jest...