Seku ,to akurat jedyna płyta jaką miałem w garażusekuwawa pisze:To że silnik gada to super. Dla mnie za duży garb na plecach i za dużo oberschlesien

A co do skrzyni bandit ,to o co ci chodzi przecież na filmie się kręci

Seku ,to akurat jedyna płyta jaką miałem w garażusekuwawa pisze:To że silnik gada to super. Dla mnie za duży garb na plecach i za dużo oberschlesien
Ale to nie o to chodzi że wystaje ,bo to w niczym nie przeszkadza ,chodzi o to że on/klocek jako tylni i tak już nie jest za duży a jeszcze teraz dodatkowo nie obejmuje całą powierzchnią i to osłabia skuteczność hamowania ,pytanie czy tyle co jest to wystarczy ?sekuwawa pisze:Zeszlifowałbym tą nadwymiarową cześć klocka i po temacie.
Spokojnie wystarczy , Porównaj wagę trajki z wagą audi a6 , te 3 mm nie stanowią az takiej różnicykowall pisze:Ale to nie o to chodzi że wystaje ,bo to w niczym nie przeszkadza ,chodzi o to że on/klocek jako tylni i tak już nie jest za duży a jeszcze teraz dodatkowo nie obejmuje całą powierzchnią i to osłabia skuteczność hamowania ,pytanie czy tyle co jest to wystarczy ?sekuwawa pisze:Zeszlifowałbym tą nadwymiarową cześć klocka i po temacie.
Ja pierdole GregorGREGOR pisze:Kowall puk , puk , co tam słychać w garażu , jakie postępy
kowall pisze:Ja pierdole GregorGREGOR pisze:Kowall puk , puk , co tam słychać w garażu , jakie postępyja chyba zaraz zakleję kamerę w laptopie ,właśnie siedzę i wklejam zdjęcia
![]()
Też tak sądzęwinda pisze:ja bym robił drugim sposobem. Przy pierwszym jest ryzyko (gdy jedna jest zamulona) ze większośc wody pójdzie jedną chłodnicą. Woda zawsze pójdzie tam gdzie ma mniejszy opór
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość