Blachara pospawana , o dziwo nie pofałdowało blachy więc szpachli nie będzie , no może odrobina gdzieś w rogach . Ostatnio próbuje zrobić fenixowi pług ale nie wychodzi za dobrze , może czas na urlop ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
custom pisze:Blachara pospawana , o dziwo nie pofałdowało blachy więc szpachli nie będzie , no może odrobina gdzieś w rogach . Ostatnio próbuje zrobić fenixowi pług ale nie wychodzi za dobrze , może czas na urlop ?
Dzięki chłopaki. Każdy z Was może to zrobić jak będzie uparty. Jak robiłem pierwszy zbiornik to myślałem że to niemożliwe, a jednak udało się. Jak patrzę na robotę jakiegoś artysty to myślę sobie DAM RADĘ , w końcu to taki sam ciul jak ja .
custom pisze:Zobaczymy . Do tej pory wiatraki się nigdy nie załączały , teraz może się załączą . Dodatkowa pompa daje radę , w końcu pompuje 5000 litrów na min.
co to za autopompa pożarnicza dużej wydajności
Byli już tacy, co zrobili coś co było nie możliwe do zrobienia, bo nie wiedzieli, że tego się nie da zrobić .
custom pisze:Zobaczymy . Do tej pory wiatraki się nigdy nie załączały , teraz może się załączą . Dodatkowa pompa daje radę , w końcu pompuje 5000 litrów na min.
83 litry na ekundę???? Chyba coś źle podałeś wydajność
nigdy nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
83 litry na ekundę???? Chyba coś źle podałeś wydajność
mechanior pisze:Custom , ty nie masz przypadkiem ostatnio za dużo wolnego czasu. Pięknie ci to idzie
Teraz idzie na ostro Mechonior , bo silnik w mietku nie domaga i do Rożka jadę w końcu na kołach. Objawy. Strasznie kopci na biało i coś stuka w silniku na wysokich obrotach ale nie zawsze . Oprócz tego jest mułowaty. Co to może być ?
mechanior pisze:Custom , ty nie masz przypadkiem ostatnio za dużo wolnego czasu. Pięknie ci to idzie
Teraz idzie na ostro Mechonior , bo silnik w mietku nie domaga i do Rożka jadę w końcu na kołach. Objawy. Strasznie kopci na biało i coś stuka w silniku na wysokich obrotach ale nie zawsze . Oprócz tego jest mułowaty. Co to może być ?
Kopci na biało, a nie ma oleju w płynie Objawy jak by miał na uszkodzoną uszczelkę pod głowicą,mogą też być bąbelki w płynie