rożek pisze:andrzejqs pisze:
(...)
PS 2 - zmartwię cię Andrzeju ale moja mama też nie należała
teraz to Rożek dobiłeś gwuźdź

rożek pisze:andrzejqs pisze:
(...)
PS 2 - zmartwię cię Andrzeju ale moja mama też nie należała
Luksky pisze:ale najlepsze jest to, że nie ma kogo zatrudniać, bo nie ma ludzi technicznych
Są sami spece od marketinga, spece od reklamy, sami zarządzający, psycholodzy, i o zgrozo studiujący cos co nie istnieje czyli resocjalizację
nie ma ludzi ktorzy potrafią myslec technicznie.
Takie jest teraz kształcenie.andrzejqs pisze:Luksky pisze:ale najlepsze jest to, że nie ma kogo zatrudniać, bo nie ma ludzi technicznych
Są sami spece od marketinga, spece od reklamy, sami zarządzający, psycholodzy, i o zgrozo studiujący cos co nie istnieje czyli resocjalizację
nie ma ludzi ktorzy potrafią myslec technicznie.
tu masz racie
magister - szefie ta wiertarka nie wierci zepsuta
wołają mnie z drugiego końca hali że wiertarka się
zepsuła
patrzę a magister na lewych obrotach wierci
tyci-pn pisze:Luk czy ta dupa z tej foty to z okresu świetności tego auta ,które częściowo widze w tle?.....toż to ona z czasów komuny !!!![]()
![]()
po wyborachdark pisze:(..)to napewno załatwi
Ale jak to zrobisz hmmogi;) pisze:z tego co tu piszą mamdat 300pln
ja też mam B i zarejestrowaną na motór![]()
![]()
![]()
planuje przerobić na ciągnik![]()
![]()
Dostaniesz mandat parę stówek, ale jak spowodujesz wypadek to ty wypłacasz rentę do końca życia i wypłacasz za wszelkie szkody. Jeździsz tak jak byś nie miał ubezpieczenia.mariosandy pisze:Witam kolegów i kolezanki , mam do was takie pytanko moze sie orjentujecie a mianowicie chodzi mi o trajeczke mam zarejstrowana na motocykl a pogoda fajna no to by posmigac , ale jest jeden problem ja mam narazie tylko kategorie B a zamierzam robic A ale to nie teraz i oto moje pytanko co by mi pany policjanty zrobili jak mnie zatrzymaja hmm? Dostane tylko mandat i ile taki mandat moze kosztowac czy cos wiecej bo troszke sie tego obawiam i niewiem co by sie stalo ??? Pozdrawiam
zawczasu zrób kabinę lub ramę ochronną, takie są warunki techniczne dla ciągnika rolniczegoogi;) pisze:z tego co tu piszą mamdat 300pln
![]()
![]()
![]()
i osłone na jajca.rob_bull pisze:zawczasu zrób kabinę lub ramę ochronną, takie są warunki techniczne dla ciągnika rolniczegoogi;) pisze:z tego co tu piszą mamdat 300pln
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość