Kiepsko wygląda ten twój laminat Zaduro żywicy za mało maty.
...no i wybuchają e silnikiandrzejqs pisze:A tam od razu czad drobna różnica zdań czad to był jak Oil tłumaczył wykładnie cala rurowego.
przednie kolo od gilery... dolna pólka od fzr...lagi klr...krobia pisze:...no i wybuchają e silnikiandrzejqs pisze:A tam od razu czad drobna różnica zdań czad to był jak Oil tłumaczył wykładnie cala rurowego.
Ja nie mam oparcia i działa, mało tego, mam sylwetkę pochyloną do przodu i też działaGREGOR pisze:Kanapa zajebista, ale czy wygodna? Patrząc po odchyleniu oparć nie sądzę by było wygodnie, ale to tylko jeden mankament , który może mnie mylić
Nie wątpięjarekqqq pisze:Adaśko bydzie dobrze!!
Wywal. Jak jeździsz w deszczu , to szukaj pancernej.jarekqqq pisze:Pytanko Czy można z tą stacyjką coś zrobić .
Rozebrać dać inną najlepiej by pasowało tą orginalną załozyć . ale niemam jej gdzie wcisnąć bo w razie deszczu może być bida..Może ktoś juz cos takiego przerabiał ??? Bo skończyłem spawanie itd, wszystkie przymiarki gotowe a tylko to ustrojstwo mnie męczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość