Z 2 miechywinda pisze:Jaki termin realizacji przewidujesz pierdzielu garażowy

Z 2 miechywinda pisze:Jaki termin realizacji przewidujesz pierdzielu garażowy
Sugerujesz aby robić bez kierownicydark pisze:Kiera ??? Poza tym bardzo ładnie ...
krobia pisze:Sugerujesz aby robić bez kierownicydark pisze:Kiera ??? Poza tym bardzo ładnie ...![]()
Celowo jest" zadarta "bo przeszkadza przy robocie. Będzie bardziej" standardowo". W obecnej pozycji ciężko byłoby do niej sięgnąć nawet
Te, do Żydów coś ma?krobia pisze:Czas na elgiebeciaki(pedały)
Dlatego napisałem eLGieBeciakibandit pisze:Obecnie nie jest wskazane używanie tego słowa z nawiasu...
Poprawny politycznie się znalazłkrobia pisze:Dlatego napisałem eLGieBeciakibandit pisze:Obecnie nie jest wskazane używanie tego słowa z nawiasu...
Wyjaśnienie sporu co jest co w poniższej przypowieści:franky pisze:Poprawny politycznie się znalazłkrobia pisze:Dlatego napisałem eLGieBeciakibandit pisze:Obecnie nie jest wskazane używanie tego słowa z nawiasu...
Ja tu qrwa żadnego sporu nie widziałem,. Chyba, że ktoremuś z nas coś sugerujeszYesvs666 pisze:Wyjaśnienie sporu co jest co w poniższej przypowieści:franky pisze:Poprawny politycznie się znalazłkrobia pisze:Dlatego napisałem eLGieBeciakibandit pisze:Obecnie nie jest wskazane używanie tego słowa z nawiasu...
przychodzi syn do ojca i mówi:
-Tato, jestem gejem.
-Tak? A masz garnitur od Armaniego?
- Nie mam...
-Jeździsz Lamborghinii?
-No nie.
- A buty od Gucciego?
- Też nie mam...
- No, to z Ciebie żaden gej, ty zwykły pedał jesteś!
![]()
![]()
![]()
![]()
bandit pisze:Wiosna , wiosna ,... wiosna ach to Ty...
A propo wątku z nawiasu i ostatniego weekendu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości