Gregor przejżałem twoją budowe od dechy do dechy .I duże gratki za cierpliwość i budowe ja niewiem czy podołam staram sie ogarniać wszystko w jednym czasie ale jak to bywa to ten niema czasu to z koleji ja niemam cały dzień na warsztacie i naprawianie trupów na życie trza zarabiać . i z tąd moje pytania .
Odnośnie przodka śruby kupiłeś gotowe i tulejki , bo jak rozumiem to śruby pasowane ja chce zastosować m16 na inbus i przetoczone na gwint 14 X1.5 a tulejki gościu ma taki czarny materiał i dopasuje je do śrub , niewiem czy zauważyłeś w tym zawiasie niema połączenia na górze tylko jest bezpośrednio zrobione jak zawias mam materiał już prawie gotowy półki 25mm na zawiasy 30X30 tylko niewiem jak to sie zachowa żeby na boki niechodziły.Jak możesz daj jakieś namiary może na gotowe śruby i tulejki żeby sie w koszta nikepchać. Sie rozpisałem ale to dopiero poczatek.
Ta traja jest z Staszowa woj. kieleckie rozmawiałem z laską,całkiem przystępna.robiona przez znajomego jej,który ma dostęp do zakładów lotniczych w Mielcu a resztę się domyślcie.
Jak masz namiary do niej lub niego zapodaj ..
Bo już 3 dzień przy kompie siedze może niemam takich programów co obliczą wszystko ale zdaje sobie sprawe jak zobić zawias
Siły poziomo i pionowe
jarekqqq pisze:Gregor przejżałem twoją budowe od dechy do dechy .I duże gratki za cierpliwość i budowe ja niewiem czy podołam staram sie ogarniać wszystko w jednym czasie ale jak to bywa to ten niema czasu to z koleji ja niemam cały dzień na warsztacie i naprawianie trupów na życie trza zarabiać . i z tąd moje pytania .
Odnośnie przodka śruby kupiłeś gotowe i tulejki , bo jak rozumiem to śruby pasowane ja chce zastosować m16 na inbus i przetoczone na gwint 14 X1.5 a tulejki gościu ma taki czarny materiał i dopasuje je do śrub , niewiem czy zauważyłeś w tym zawiasie niema połączenia na górze tylko jest bezpośrednio zrobione jak zawias mam materiał już prawie gotowy półki 25mm na zawiasy 30X30 tylko niewiem jak to sie zachowa żeby na boki niechodziły.Jak możesz daj jakieś namiary może na gotowe śruby i tulejki żeby sie w koszta nikepchać. Sie rozpisałem ale to dopiero poczatek.
Śruby robiłem i tulejki też, trochę w mniejszej firmie niż Mielecke zakłady lotnicze, ale też nie źle sobie radzą
piotrbuniowski pisze:Ta traja jest z Staszowa woj. kieleckie rozmawiałem z laską,całkiem przystępna.robiona przez znajomego jej,który ma dostęp do zakładów lotniczych w Mielcu a resztę się domyślcie.
Odniosłem inne wrażenie, ale to może być tylko moje wrażenie Pewnie gadałeś na zlocie w Bałtowie
Grześ rozmawiałem z tą laską na zlocie w Tarnowie,dwa lata temu a namiarów na nią nie mam,zawsze jeżdzi z mężem który wozi w aucie cały dobytek i znajomych.