Chyba że pojedziesz na 2 dowodach rejestracyjnychyunkers pisze:Jak masz wydumke z dwóch motocykli to ich DMC się nie sumuje

Chyba że pojedziesz na 2 dowodach rejestracyjnychyunkers pisze:Jak masz wydumke z dwóch motocykli to ich DMC się nie sumuje
rozwinięcie tematu możliwe tylko na pwSulkyrider pisze:Myślę, że nie ma przeszkód, żeby kierował tym ktoś z "A". Na pewno znajdzie chętnych w swojej okolicy, w końcu to motocyklista, więc na pewno obraca się w tym srodowisku. Z resztą gdzieś na filmie na youtube jedzie swoim wózkiem razem z paradą motocykli. WIęc to raczej nie problem.andy pisze:gdyby kierowca Janusza miał prawoko A to by łatwiej było bo mam takie motągi za znacznie mniejszy pieniądz
Rozwiń temat Andy
Pojawiła się inna okazja.winda pisze:7 koła sam kwit. pomyśl jaki za 7 koła można zrobić pojazd wolnobieży.
Dlaczego akurat st 1100?bandit pisze:W tym przypadku uwzględniając dane wejściowe mam pomysł. Stawiam na bazę wyjsciowa Honde ST 1100 . W Babkach byla taka traja i uważam ze można by bylo z tego cos wyrzeźbić i kwestia rejestracji byloby do przejścia. Paneuropke można wyrwać od 5 tys. Dorobic Tyl z uwzględnieniem wózka. Sulky jaka jest waga wózka wraz z Januszem?
Myślałem o tym, ale coś mi się kojarzy że ktoś z forumowiczów miał problemy z rejestracją moto z koszem.bynio204 pisze:Jesli będzie kierownik to może motocykl z koszem przerobionym na platformę pod wózeek? proste i niedrogie
W tym układzie, co proponujesz dyfer musiał by być przede wszystkim krótki, bo od tego zależy długość całości. Umieszczenia dyfra pod platformą wymusiło by dużą wysokość platformy, a Janusz na wózku ma wysokość około 160cm.yunkers pisze:Sulky ten concept fajny, w sumie o takim rozwiązaniu na początku rozmawialiśmy, łańcuchy bokiem żeby podest był jak najniżej, trzeba tylko jakiś krótki i w miarę mały dyfer.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości